Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη: Πολλές αναστατώσεις αποκαθίστανται

Δεν υπάρχουν περιθώρια για αντιδράσεις.

Πολλές από τις αναστατώσεις που προηγήθηκαν θα αποκατασταθούν, ή θα γίνουν αποδεκτές γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες αντιδράσεις. Η πολιτική σκηνή εξακολουθεί να προβληματίζει με το θέμα των συμμαχιών και της προετοιμασίας στο παρασκήνιο της επόμενης κίνησης κάθε κόμματος.

Αναλυτικά:

Κριός: Περιορίστε τον αυθορμητισμό σας και ελέγξτε αν πράγματι αυτά που ακούτε έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Μην αρκείστε στην μια πλευρά της ιστορίας, αλλά ψάξτε να βρείτε και τις σκοπιμότητες που κρύβει το κάθε τι που σας αφορά. Είναι εύκολο να σας παρασύρουν εκεί που δεν θέλετε, αν σας το παρουσιάσουν με τον τρόπο που είστε έτοιμοι να πιστέψετε. Οικονομικά φροντίστε ώστε να είστε ασφαλείς και μην δέχεστε αλλαγές στις συμφωνίες που έχετε κάνει. Οι διακοπές είναι ακόμα πολύτιμες για εσάς που σας περιμένει ένα δραστήριο Φθινόπωρο.

Ταύρος: Να είστε προσεκτικοί όσον αφορά στα σχέδια και στις κινήσεις σας στα επαγγελματικά σας, Μπορεί να βρίσκεστε ακόμα σε διακοπές αλλά το μυαλό σας είναι απασχολημένο με τα τόσα που θα επακολουθήσουν μόλις επιστρέψετε στα καθήκοντά σας. Συνταχθείτε με τους πολλούς και μην αναλαμβάνετε το κόστος μιας αλλαγής που έχουν αποφασίσει άλλοι. Προσοχή σε ότι δεν σας διαβεβαιώνει ότι μπορεί να εξελιχθει σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Επίσης, χρειάζεστε μια βελτίωση της κοινωνικής σας ζωής. Χειριστείτε τα προσωπικά σας με μεγαλύτερη ευελιξία και πίστη στον εαυτό σας!

Δίδυμοι: Η εβδομάδα φέρνει εντάσεις στις σχέσεις σας κάθε είδους. Φανείτε διορατικοί και εμπιστευθείτε το ένστικτό σας εκεί που έχετε αμφιβολίες για τους άλλους. Μην φανερώνετε τις προθέσεις σας σε μια περίοδο που γίνεστε δύσκολα πιστευτοί! Φροντίστε τα οικονομικά σας και να μην παρασυρθείτε από εκείνους που υπόσχονται πολλά. Ένα θέμα υγείας δικού σας ανθρώπου έρχεται στο προσκήνιο ακατάλληλη στιγμή. Φανείτε επιφυλακτικοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας απέναντι σε ανθρώπους που μόλις γνωρίσατε!

Καρκίνος: Η εβδομάδα -σύμφωνα με το oroskopos.gr- δεν σας επιτρέπει να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, αλλά πρέπει να ξεφύγετε από λόγια που δεν έγιναν πράξη και να σχεδιάσετε διαφορετικά τις ενέργειές σας. Η εβδομάδα σας δίνει ευκαιρίες κοινωνικής ζωής, δεν σας επιτρέπει όμως να είστε τόσο ξεκάθαροι στις προθέσεις σας. Οι άλλοι θα παίξουν ρόλο στις υποθέσεις σας, ενώ η εργασία θα απασχολήσει με μια ξαφνική της εξέλιξη αρκετούς από εσάς! Βεβαιωθείτε ότι πράγματι έχετε τον έλεγχο στα πρακτικά σας θέματα!Πλησιάστε τους ανθρώπους που θέλετε, αλλά μην είστε υπερβολικοί για να τραβήξετε την προσοχή τους!

Λέων: Η εβδομάδα σας θέλει ιδιαίτερα προσεκτικούς και συγκαταβατικούς. Οποιοδήποτε θέμα εγωισμού πρέπει να παραμεριστεί και να λειτουργήσετε έξυπνα παρά αντιδραστικά, εκεί που θίγονται τα συμφέροντά σας. Οι δικοί σας άνθρωποι δηλώνουν αδυναμία να σας υποστηρίξουν αποτελεσματικά, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να κρατήσετε στα υπόψη σας. Αισθηματικά θα χρειαστεί λίγη ακόμα υπομονή εκ μέρους σας και να σκέφτεστε ότι το πιθανότερο για την συμπεριφορά του συντρόφου σας είναι η πίεση που δέχεται από άλλους παράγοντες. Αδιαφορήστε για αυτά που δεν είναι σημαντικά στις επιδιώξεις σας!

Παρθένος: Οι επιδιώξεις σας ενεργοποιούν και σας δείχνουν τομείς δράσης που είτε δεν είχατε φανταστεί, είτε δεν είχατε τολμήσει να αγγίξετε. Με την μεθοδικότητα που σας διακρίνει δεν κινδυνεύετε από απροσεξία ούτε από την υπερβολική αισιοδοξία που θα είχαν άλλοι στη θέση σας! Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που έχετε με τους άλλους, χαρίστε ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σας και απολαύστε όσοι βρίσκεστε ακόμα σε διακοπές, χωρίς να φοβάστε ότι κάτι θα σας εξελιχθεί αντίθετα από τις επιθυμίες σας. Αποφύγετε εκείνους οι οποίοι έχουν την τάση να ασχολούνται μόνο με προβλήματα!

Ζυγός: Αν μπορέσετε, βρείτε την χρυσή τομή ανάμεσα στα θέματα που σας απασχολούν και στην ανάγκη σας για λίγη παρατεταμένη ξεκούραση και διασκέδαση. Μια ενδιαφέρουσα κοινωνική πρόταση είναι στις πιθανότητες της εβδομάδας και θα πρέπει να την αποδεχτείτε. Ταξίδια και μετακινήσεις θέλουν προσοχή στις λεπτομέρειες και επιβεβαίωση ότι οι άλλοι θα τηρήσουν τις δικές τους υποχρεώσεις, όπως το κλείσιμο εισιτηρίων, καταλύματος κλπ. Δεν έχετε ανάγκη από μεγαλύτερη πίεση τώρα! Φανείτε προσεκτικοί στην υπεράσπιση του συμφέροντός σας!

Σκορπιός: Είναι μια εβδομάδα που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σας, στις οικονομικές σας δοσοληψίες και στις μετακινήσεις. Ιδιαίτερα στα οικονομικά σας, φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, αλλά και ξεκάθαροι στις συμφωνίες σας. Δώστε λίγο χρόνο στα γεγονότα να εξελιχθούν πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις και έχετε κατά νου ότι πρέπει να είστε περισσότερο διπλωμάτες και να αποφύγετε να εκτεθείτε εκφράζοντας πρώτοι τις μοναδικές σας απόψεις. Μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας αλλά μην τις εκθέτετε σε ακατάλληλο ακροατήριο.

Τοξότης: Το περιβάλλον επηρεάζεται περισσότερο από τα φαινόμενα της εβδομάδας. Όσοι τελειώνετε με τις διακοπές, φροντίστε να μην εκτεθείτε σε τοπικούς κινδύνους και μετριάστε τη διάθεσή σας για περιπέτεια. Τα πράγματα γύρω σας δεν αλλάζουν προς το παρόν, γεγονός που είναι μάλλον ευνοϊκό για εσάς, γιατί όλα και όλοι λειτουργούν υπό την πίεση των γεγονότων. Αισθηματικά μην βάζετε περισσότερα θέματα στη σχέση σας, ενώ οι ελεύθεροι προσέξτε πού στοχεύετε και πώς εκφράζετε το ενδιαφέρον σας! Αποφύγετε να εκτεθείτε σε ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν!

Αιγόκερως: Τα παράπονά σας πρέπει να είναι στοχευμένα και όχι αόριστα. Επίσης, αποφύγετε τις επαναλήψεις και πάρτε αποστάσεις από εκείνους που δεν σας καταλαβαίνουν ή έχουν προσωρινά άλλες προτεραιότητες. Ένα οικονομικό ζήτημα θα απασχολήσει αρκετούς από εσάς και φροντίστε να κερδίσετε χρόνο, εκεί που το αποτέλεσμα φαίνεται να μην σας εξυπηρετεί. Αισθηματικά δεν φαίνονται ριζικές αλλαγές μέσα στην εβδομάδα και θα πρέπει να αντέξετε αυτά που δεν σας ικανοποιούν ή σας περιορίζουν σε επαναλήψεις. Προστατέψτε τα κεκτημένα σας, αλλά μην αντιδράτε υπερβολικά με αποτέλεσμα να χάνετε το δίκαιό σας!

Υδροχόος: Πρόκειται για  μια περίοδο που πολλά πρόκειται να αλλάξουν, ξεκινώντας με καθυστερήσεις ή ανατροπές στα οικονομικά και πρακτικά σας θέματα. Ένα είδος ανασφάλειας είναι πιθανόν να σας επηρεάσει ψυχολογικά και να σας αναγκάσει για κάποιο διάστημα να γίνετε εσωστρεφείς. Μια δυσμενής εξέλιξη σε ένα θέμα που ελπίζατε να λυθεί οριστικά και αφορά σε άτομο της οικογένειας με το οποίο έχετε κοινά οικονομικά ενδιαφέροντα, επηρεάζει τη διάθεσή σας, αλλά δεν πρέπει να το αφήσετε να σας αποκαρδιώσει. Αντέξτε λίγο ακόμα. Χρησιμοποιήστε τις εφεδρικές σας δυνάμεις!

Ιχθείς: Αποφύγετε να αδικήσετε τον εαυτό σας και μην εκφράζετε παράπονα εκεί που δεν πρέπει. Αποφύγετε, επίσης, να κάνετε υποδείξεις σε θέματα που δεν είστε γνώστες. Αισθηματικά οι νέες γνωριμίες δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια, έστω και αν δεχτείτε να κάνετε υπερβολικό κόπο για μικρότερο αποτέλεσμα. Θυμηθείτε όμως ότι όλα αυτά συμβαίνουν τώρα που διαθέτετε πολλές εναλλακτικές για να ξεφύγετε από πιέσεις και αγκυλώσεις του χαρακτήρα σας. Παραμείνετε μάχιμοι ότι και αν συμβεί!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ