Συγκινεί με το μετεγχειρητικό της πρόσωπο από καρκίνο η Μέλανι Γκρίφιθ - Το «εργαζόμενο κορίτσι» μιλάει για την ασθένεια (Φωτό)

Μια δύσκολη εμπειρία ομολογουμένως.

Η Μέλανι Γκρίφιθ διαγνώστηκε πρόσφατα με καρίνο του δέρματος στο πρόσωπο και έπρεπε άμεσα να ξεκινήσουν οι επεμβάσεις για την αφαίρεση του αλλοιωμένου δέρματος, αλλά και η θεραπεία.

Με αφορμή αυτό το δυσάρεστο γεγονός η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο Instyle για την εμπειρία της και φωτογραφήθηκε αναγεννημένη μετά τις επεμβάσεις στη μύτη και σε όλο το πρόσωπο.

«Είναι τρομακτικό όταν είσαι ηθοποιός και εξαρτάσαι από το πρόσωπό σου για να βρεις δουλειά», δήλωσε η 61χρονη στο τεύχος Σεπτεμβρίου.

Η ίδια όμως συνέχισε μέσα από το Instagram της ποστάροντας φωτογραφία με τις γάζες και γράφοντας στη λεζάντα:

Με γάζες ξανά μετά την εκβλάστωση, το τελευταίο βήμα για να αφαιρέσω κύτταρα καρκίνου του δέρματος από το πρόσωπό μου. Αν κάποιος από εσάς έχει κάτι αντίστοιχο, ας αναζητήσει θεραπεία. Αν κάνετε ηλιοθεραπεία, εκτίθεστε με τις ώρες στον ήλιο, να προσέχετε! Να χρησιμοποιείτε αντηλιακό. Να εξετάζεστε στον δερματολόγο σας. Αν δεν έχετε, αναζητήστε κάποιον ή πηγαίνετε στην πλησιέστερη κλινική και ζητήστε εξέταση. Σύντομα περισσότερες πληροφορίες»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ