Τα τρυφερά λόγια της Νατάσας Θεοδωρίδου για την κόρη της - Υποψήφια φιλόλογος η Αντριάνα Φουστάνου

Υπέροχη φωτογραφία - υπέροχα λόγια.

Αγωνία τέλος για όσα παιδιά έδωσαν πανελλήνιες μιας και οι βάσεις έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Βέβαια τον γολγοθά των πανελληνίων την μοιράζονται μαζί με τους μαθητές και οι γονείς, όπως βέβαια και το νέκταρ της επιτυχίας. 

Ίσως οι γονείς να χαίρονται διπλά για τα καμάρια τους.

Έτσι και η Νατάσα Θεοδωρίδου που έχει ήδη δει την αποφοίτητης της πρώτης κόρης της από το πανεπιστήμιο και τώρα ήρθε η ώρα για την δεύτερη θυγατέρα να σπουδάσει.

Τώρα απολαμβάνει την ευτυχία της μικρής κόρης, Αντριάνας Φουστάνου, η οποία πέρασε και είναι επίσημα φοιήτρια φιλοσοφικής, άρα υποψήφια φιλόλογος.

Η τραγουδίστρια ανέβαζε μια γλυκιά φωτογραφία στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα:

«Αστέρι μου φωτεινό..σ´ευχαριστω που μου χαριζεις αυτά τα έντονα συναισθήματα περηφάνιας και ευγνωμοσύνης..ζήσε δυνατά..η φιλολογία σε περιμένει @afouust μου σε λατρευω.. #natasatheodoridou#φιλολογίακαιξερόψωμί#philologiakalamatas #φιλολογία#dontdodrugs #love ♥️συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν αλλα και σ´εκείνα που θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους..και φυσικά σε όλους τους γονεις..»

 

Αστέρι μου φωτεινό..σ´ευχαριστω που μου χαριζεις αυτά τα έντονα συναισθήματα περηφάνιας και ευγνωμοσύνης..ζήσε δυνατά..η φιλολογία σε περιμένει @afouust μου σε λατρευω.. #natasatheodoridou #φιλολογίακαιξερόψωμί #philologiakalamatas #φιλολογία #dontdodrugs #love ♥️συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν αλλα και σ´εκείνα που θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους..και φυσικά σε όλους τους γονεις..♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Theodoridou Official (@natasatheodoridou) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ