Απόψε σφραγίζει την πρόκριση ο Ολυμπιακός - Παρουσία Γιάγια Τουρέ

Θα παρακολουθήσει το ματς της νέας του ομάδας.

Στις εξέδρες του “Turf Moor” θα βρίσκεται απόψε ο πρώην και νυν άσσος του Ολυμπιακού, Γιάγια Τουρέ. Ο Ιβοριανός χαφ αποτελεί την μεγάλη μεταγραφή των Πειραιωτών καθώς θα επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι.

Οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται από την Μπέρνλι για τη ρεβάνς του 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και οι Βρετανοί μόνο με θαύμα μπορούν να «κλέψουν την πρόκριση» από την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνας που είναι φαβορί για τους ομίλους του θεσμού.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να περνά με ισοπαλία ή ακόμα και με ήττα 1-0, αλλά στην ερυθρόλευκη αποστολή δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην του διπλού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πάρει μαζί του τους Νάτχο, Γκερέρο και Χασάν, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Φελίπε Πάρντο ο οποίος στην πρεμιέρα των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα κόντρα στον Λεβαδειακό, είχε αγωνιστεί στη βασική ενδεκάδα.

Οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Αγγλία είναι οι: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σκαφίδας, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Λάζαρος, Γκιγιέρμε, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο, Ανσαριφάρντ και Χασάν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ