Πανευτυχής ο Γιώργος Αυτιάς: Πάντρεψε τη μοναχοκόρη του - Ένας γάμος που είχε έντονο "κρητικό χρώμα" (φωτο)

Μακριά από τηλεοπτικά στούντιο και κάμερες, με καλεσμένους συγγενείς και καλούς φίλους

Ο Γιώργος Αυτιάς δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευτυχισμένος και περήφανος για την μοναχοκόρη του! Ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ πάντρεψε την περασμένη Κυριακή 26 Αυγούστου την πολυαγαπημένη του κόρη Αντιγόνη Αυτιά με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Παναγιώτη Αναγνωστάκη.

Μακριά από τηλεοπτικά στούντιο και κάμερες, με καλεσμένους συγγενείς και καλούς φίλους, αφού ο γνωστός δημοσιογράφος έχει καταφέρει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 Ο γάμος είχε έντονα κρητικό χρώμα καθώς ο γαμπρός είναι από τα Χανιά. Οι μουσικοί και οι Κρητικοί λυράρηδες, έδωσαν το πρόσταγμα και το γλέντι ξεκίνησε με την Αντιγόνη και τον Παναγιώτη να σέρνουν πρώτοι το χορό, ως είθισται. Το γλέντι κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες και δεν έλειψαν οι μαντινάδες, ενώ η ρακή έρρεε άφθονη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  της εφημερίδας Real News που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες, ο Γιώργος Αυτιάς, με την σύζυγό του Μαρία και τον γιο τους Αλέξανδρο, δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους για το γάμο της Αντιγόνης τους. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ