Κεφαλονιά: Θα δώσει απάντηση το βίντεο από τις τελευταίες ώρες της 20χρονης καλλονής influencer στην θαλαμηγό του Μεξικανού μεγιστάνα

Η υπόθεση ακόμα ερευνάται.

Ένα πανέμορφο μοντέλο από την Αυστραλία, η Sinead McNamara βρέθηκε κρεμασμένη σε πολυτελές γιοτ Μεξικανού μεγιστάνα, ονόματι Alberto Bailleres, Mayan Queen IV τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Κεφαλονιά, και συγκεκριμένα στο Αργοστόλι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η 20χρονη καλλονή, σύμφωνα με το news.com.au εντοπίστηκε αναίσθητη, κραμασμένη και μπλεγμένη στους κάβους της θαλαμηγού και εξέπνευσε στο αεροπλάνο που την μετέφερε στην Αθήνα, έτσι ώστε να διακομησθεί στο νοσοκομείο ''ΥΓΕΙΑ''.

Οι αρχές κάνουν έρευνα για τα αίτια και τον τρόπο του θανάτου και οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία, ενώ παρακολουθείται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του γιοτ, όπως διαβάζουμε στο thetimes.co.uk.

 

My head is all over the shop today ?? take me back to this where my only worry was not cracking my skull open ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salt Bby ? (@sineadmcnamara) στις

Ο Μεξικανός δισεκατομμυριούχος είναι ο 143ος πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη και ο δεύτερος πιο πλούσιος Μεξικανός όπως αναφέρει το «Foerbes» και  ιδιοκτήτης του πολυτελούς σκάφους, αξίας 9,6 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Είχε αναχωρήσει από την Τρίτη και η νεαρή κοπέλα που εργαζόταν επί 4 μήνες ως ένα από τα μέλη του πληρώματος και έκανε τις διακοπές της στο νησί του Ιουνίου έχοντας προσκαλέσει τη μητέρα και την αδερφή της που έμαθαν στο ταξίδι τους προς τη χώρα μας για το μοιραίο περιστατικό, όπως είπε στην Daily Telegraph η ξαδέρφη του θύματος.

 

FRIDAY FRIDAY FRIDAY ? & bye bye Rhodes it has been a pleasure W/ @lahanaswim

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salt Bby ? (@sineadmcnamara) στις

Οι ερευνητές δήλωσαν στους Sunday Times πως ένας μέλος του πληρώματος βρήκε την 20χρονη στο πίσω κατάστρωμα του σκάφους.

 

Blind mice day out ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salt Bby ? (@sineadmcnamara) στις

Σήμερα αναμένονται οι ανακοινώσεις από την αστυνομία, σχετικά με τα προκαταρκτικά συμπεράσματα της νεκροψίας.

 

Sometimes getting lost really has its perks ⛰

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salt Bby ? (@sineadmcnamara) στις

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ