Στην Εισαγγελία Εφετών ο Αριστείδης Φλώρος για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του στη φυλακή

Συνεχίζεται η έρευνα.

Στην Εισαγγελία Εφετών οδηγήθηκε το πρωί ο επιχειρηματίας Αριστείδης Φλώρος, μετά την ακύρωση του βουλεύματος αποφυλάκισής του και τη σύλληψη του το βράδυ της Παρασκευής, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία για τη μεταγωγή του στις φυλακές Χαλκίδας.

Ο 39χρονος κρατούμενος για το σκάνδαλο των εταιριών Energa και Hellas Power μεταφέρθηκε στο Εφετείο από όπου εκδόθηκαν τα απαιτούμενα συνοδευτικά έγγραφα -φυλακιστήριο κ.λπ.- και το επόμενο βήμα είναι η μεταγωγή του στις φυλακές Χαλκίδας.

Εν τω μεταξύ, ξεκινάει με ταχείς ρυθμούς η έρευνα της Εισαγγελίας Διαφθοράς για τις συνθήκες υπό τις οποίες ο επιχειρηματίας εξασφάλισε το απαιτούμενο ποσοστό αναπηρίας ώστε να τύχει θετικής απόφασης για την αποφυλάκισή του με όρους.

Οι εισαγγελείς Διαφθοράς που θα διενεργήσουν την έρευνα, με στόχο να διακριβωθεί εάν έχουν διαπραχθεί σοβαρά αδικήματα όπως αυτό της ενεργητικής και παθητικής δωροδοκίας, θα μελετήσουν τον φάκελο του κρατούμενου αλλά και τα βουλεύματα που έχουν εκδοθεί. Ακολούθως, θα λάβουν καταθέσεις όλων των εμπλεκομένων, γιατρών, μελών του ΚΕΠΑ, αλλά και σωφρονιστικών υπαλλήλων, με τελευταίο τον 39χρονο κρατούμενο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ