Η ανιψιά της Ειρήνης Παππά: «Ναι, έχει Αλτσχάιμερ εδώ και 5 χρόνια, αλλά κάποιοι την πέθαναν κιόλας»

Πώς είναι η ζωή της ηθοποιού τα τελευταία χρόνια.

Την κατάσταση γύρω από την υγεία της Ειρήνης Παππά ξεκαθάρισε η ανιψιά της, Μέλια Τατάκη.

Η ανιψιά της μεγάλης ηθοποιού παραδέχεται ότι η Ειρήνη Παππά πάσχει από Αλτσχάιμερ εδώ και πέντε χρόνια, πάρα τη διάψευση του Μανούσου Μανουσάκη ανάρτησης που έκανε η Ντέπυ Γκολεμά στο Facebook.

Η κ. Τατάκη αναφέρει: «Είμαστε πολύ λυπημένοι. Από χθές το βράδυ μας παίρνουν τηλέφωνο να μας συλλυπηθούν για έναν άνθρωπο που δεν είναι νεκρός. Παρουσιάζεται μια θλιβερή εικόνα μιας γυναίκας που, σε αντίθεση με αυτό που γραφεται, ζει με αξιοπρέπεια, δύναμη και περιβάλλεται απο πολλή αγάπη. Ναι, η Ειρήνη έχει Αλτσχάιμερ. Η αρρώστια δεν είναι ντροπή και μπορεί να συμβεί αναπάντεχα στον καθένα. Εδώ και πέντε χρόνια το έχουμε χειριστεί με ιδιαίτερη προσοχή και πάντοτε διακριτικά. Γιατί να γράφονται τώρα τόσες ανακρίβειες; Χωρίς οι αρθρογράφοι να μπαίνουν καν στον κόπο να επαληθεύσουν τις “πληροφοριες” τους»,

Μάλιστα, η ανιψιά της περιέγραψε στην «Athens Voice» τη ζωή της Ειρήνης Παππά: «Δεν είναι κατάκοιτη και ασφαλώς καθόλου παραμελημένη. Το αντίθετο. Τη φροντίζουν τρεις ακόμη γυναίκες και ένας φυσιοθεραπευτής που την γυμνάζει συστηματικά 5 φορές την εβδομάδα. Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει και αυτό μας έχει στεναχωρήσει πολύ Η ίδια κρατούσε πάντοτε την ιδιωτική της ζωή μακριά απο τη δημοσιότητα. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και εμείς τωρα που νοσεί. Είναι η αδελφή της μητέρας μου. Η αγαπημένη μου θεία. Έχει πάντα την απόλυτη αφοσίωση και την φροντιδα μου και την αγάπη όλων των ανηψιών της. Το οτι είναι ζωντανή και σε ζηλευτή φυσική κατάσταση και ότι καταφέραμε να γιορτάσουμε για 89η φορά τα γενέθλιά της, είναι μόνο από αγάπη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ