Pradam ...H Prada η Louis Bidon η Chavel ! Kinza ...Gussi : Ο Ουκρανός που τρολάρει τις μεγάλες μάρκες σε υπέροχα tshirts (φώτο)

Θα τα λατρέψετε!

Θα θέλατε να έχετε στη ντουλάπα σας ένα t-shirt του διάσημου οίκου Prada; Τι θα λέγατε για ένα φούτερ Channel ; ή μήπως θα προτιμούσατε ένα μπλουζάκι Kenzo; Αν πάλι όλα αυτά σας φαίνοται τόσο ακριβά που αποτελούν "όνειρο θερινής νυχτός" μη στενοχωριέστε.

Υπάρχουν στην αγορά τα "τρολ" τους. Ναι καλά διαβάσατε: Όχι απομιμήσεις αλλά "τρολ" των διάσημων οίκων.

 

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Benya & zubrik στην Οδησσό της Ουκρανίας έγινε διάσημος τρολάροντας τις πασίγνωστες φίρμες. Λανσάρει μπλουζάκια με "παραφρασμένο" το διάσημο logo. Έτσι αντί για μπλουζάκι Channel θα δείτε στη συλλογή του μπλουζάκι Chavel η Prada γίνεται Pradam, ο Kenzo γίνεται Kinza . Κορυφαία τα μπλουζάκια Louis Bitton που όπως καλά καταλάβατε είναι τα "τρολ" του Louis Vuitton. Τώρα αν αυτά δεν σας αρέσουν, μπορείτε να προτιμήσετε ένα.... Gussi.

 

Τα τρολ ρούχα των διάσημων οίκων, είναι καλόγουστα, φτιαγμένα από καλά υφάσματα και νομίζουμε ότι απλά θα τα λατρέψετε.... Το καλύτερο είναι ότι οι "παραφράσεις" του ονόματος, των διάσημων οίκων έχουν άλλη σημασία στα ουκρανικά . Έτσι το κάθε logo συνοδεύεται από την αντίστοιχη εικόνα: Οι Gussi είναι χήνες, τα "Cotter" (Gautier) είναι όμορφα γατάκια, και αν σας αρέσουν τα "Barberryska" (Burberry), ετοιμαστείτε να φορέσετε μπλουζάκια που απεικονίζουν καραμέλες...

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ