Η Apple παρουσιάζει απόψε στις 8 τα νέα iPhone – Οι πρώτες εικόνες

Τα νέα προϊόντα αποτελούν ένα μεγάλο στοίχημα για τη γνωστή εταιρία.

Αναμονή τέλος για τους λάτρεις της τεχνολογίας και των gadgets, καθώς σήμερα γίνεται η επίσημη παρουσίαση των 3 νέων iPhone, στο αρχηγείο της εταιρείας του Κουπερτίνο της Καλιφόρνια.

Η παρουσίαση έχει προγραμματιστεί για τις 8μ.μ ώρα Ελλάδος

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της Apple, Τιμ Κουκ πρόκειται να παρουσιάσει τρία iPhone, ένα ανανεωμένο Apple Watch καθώς και νέα iPad.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα νέα μοντέλα των smartophones iPhone XS, iPhone XS Max και ίσως το ένα να είναι το νέο iPhone9.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Reuters, οι αλλαγές στο iphone θα είναι οι εξής: το νέο μοντέλο θα έχει οθόνη μήκους 16,5 εκατοστών. Επιπλέον θα διαθέτει οθόνη oled για πιο πλούσια χρώματα ενώ η τιμή του θα υπερβαίνει τα 1.000 δολάρια.

Μια δεύτερη συσκευή, με λίγο μικρότερη οθόνη -και πάλι oled- θα είναι πιθανότατα η iPhone Xs που θα θυμίζει το iPhone X αλλά θα έχει βελτιωμένο επεξεργαστή. 

Το μοντέλο ωστόσο που έχει διαρρεύσει ότι θα παρουσιαστεί σήμερα και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των περισσότερων είναι το iPhone 9 (αν τελικά αποκαλείται έτσι), το οποίο θα διατηρήσει την τεχνολογία LCD στην οθόνη και θα θυμίζει έντονα το iPhone 6 που είχε κυκλοφορήσει το 2014.

 Αυτό θα είναι και το πιο οικονομικό από τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν σήμερα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ