Ευδιάθετος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα περίπτερα της ΔΕΘ - Οι videogamers, η φανέλα του Άρη και του Ηρακλή και η "σπόντα" (φωτο)

επισκέφτηκε το περίπτερο του Άρη, όπου ο πρόεδρος της ομάδας του χάρισε μία φανέλα  με το όνομά του και τον αριθμό 1, ως μία συμβολική κίνηση για την πρωτιά στις επερχόμενες εκλογές. «Με κάνατε τερματοφύλακα» είπε με γελώντας ο κ. Μητσοτάκης.

Ευδιάθετος, χαμογελαστός και χωρίς γραβάτα περιηγήθηκε στα περίπτερα της 83ης ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που συνομίλησε τόσο με τον πρόεδρο της ΔΕΘ Helexpo και εκπροσώπους σωματείων όσο και με τον κόσμο που βρισκόταν στην έκθεση.

Στις 10.30 έφτασε στα γραφεία της διοίκησης της ΔΕΘ Helexpo, όπου ο πρόεδρος της, Αναστάσιος Τζήκας, τον ενημέρωσε για τα στοιχεία που συνθέτουν τη φετινή διοργάνωση. Παρουσίασε στον κ. Μητσοτάκη το σχέδιο ανάπλασης της ΔΕΘ ύψους 120 εκατ. ευρώ, η οποία προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί το 2026. Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη συμφωνία του με το σχέδιο ανάπλασης και είπε ότι αυτό θα λειτουργήσει αναπτυξιακά και για τη διεθνή έκθεση και για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε επίσης συνάντηση και με εκπροσώπους του σωματείων των εργαζομένων στη ΔΕΘ. Στην αρχή της συνάντησης ο πρόεδρος της ΝΔ παρατήρησε ότι τα τηλεοπτικά συνεργεία είναι περισσότερα σε σχέση με πέρυσι κι όταν οι φωτορεπόρτερ του ζήτησαν να κοιτάξει από την άλλη πλευρά για να τραβήξουν φωτογραφίες ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε: «Κοιτάζω το ίδιο καλά και αριστερά και δεξιά».

Αμέσως μετά άρχισε περιοδεία στα περίπτερα, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της πολιτικής επιτροπής, Λευτέρη Αυγενάκη, βουλευτές και στελέχη του κόμματος

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε από το περίπτερο των games, όπου μίλησε με νεαρούς gamers. Μάλιστα δοκίμασε και ο ίδιος την εμπειρία της επαυξημένης πραγματικότητας φορώντας τα ειδικά γυαλιά. 

Ακολούθως, ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε το περίπτερο του ΑΠΘ όπου θαύμασε το μη επανδρωμένο αερόχημα που κατασκεύασαν οι φοιτητές. Λίγα βήματα πιο κάτω,παρατήρησε με προσοχή και το ρομπότ που έχει κατασκευάσει η ερευνητική ομάδα του ΠΑΜΑΚ. Μάλιστα πηγαίνοντας στο περίπτερο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, τον περίμενε μια έκπληξη καθώς δύο φοιτητές τον υποδέχθηκαν παίζοντας κλασική μουσική με τα βιολιά τους.

Στη συνέχεια, περπατώντας στους χώρους της έκθεσης, στάθηκε σε όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης που έχουν περίπτερο αλλά και στα ΜΜΕ της Βορείου Ελλάδος.

 Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφτηκε το περίπτερο του Άρη, όπου ο πρόεδρος της ομάδας του χάρισε μία φανέλα  με το όνομά του και τον αριθμό 1, ως μία συμβολική κίνηση για την πρωτιά στις επερχόμενες εκλογές. «Με κάνατε τερματοφύλακα» είπε με γελώντας ο κ. Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια, πέρασε από το αντίστοιχο του Ηρακλή, όπου και εκεί πήρε ως δώρο μία φανέλα με τον αριθμό 110, όσα και τα χρόνια του «Γηραιού».

«Τα βλέπω όλα καλά με Τσίπρα»

Από τη βόλτα του προέδρου, δεν έλειψαν οι εκπλήξεις αλλά  και οι "σπόντες". Περνώντας από το περίπτερο του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων και ενώ του ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους του ΑΠΕ -ΜΠΕ να κάνει δηλώσεις, ο κ. Μητσοτάκης αρκέστηκε στο να σχολιάσει : «Πολύ ωραία τα βλέπουμε τα πράγματα με τον Τσίπρα».

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ