To σπαρακτικό αντίο της Αριάνα Γκράντε στον ράπερ σύντροφό της που έσβησε : "από 19 χρονών σε λάτρεψα" (βιντεο)

"Συγγνώμη που δεν μπόρεσα να σε διορθώσω ή να πάρω τον πόνο σου. Πραγματικά το ήθελα. Ήσουν η πιο καλή και γλυκιά ψυχή με δαίμονες, που ποτέ δεν άξιζες".

Με μια  πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram αποχαιρέτησε η διάσημη τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε τον αδικοχαμένο πρώην σύντροφό της ράπερ Mac Miller.

Η Αριάνα Γκράντε ανήρτησε ένα βιντεάκι, στο οποίο φαίνεται ο νεαρός, σε κάποιο παλαιότερο ευτυχισμένο στιγμιότυπο.

"Συγγνώμη που δεν μπόρεσα να σε διορθώσω ή να πάρω τον πόνο σου. Πραγματικά το ήθελα. Ήσουν η πιο καλή και γλυκιά ψυχή με δαίμονες, που ποτέ δεν άξιζες. Ελπίζω να είσαι καλά τώρα. Ξεκουράσου" γράφει η 25χρονη τραγουδίστρια.

"Σε λάτρεψα από την πρώτη ημέρα που σε γνώρισα όταν ήμουν 19 χρονών και θα σε λατρεύω πάντα. Δεν πιστεύω ότι δεν βρίσκεσαι εδώ πια. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω" συνεχίζει η Γκράντε.

Ο 26χρονος ράπερ Mac Miller, άφησε την τελευταία του πνοή στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του, στο San Fernando Valley. Ένας φίλος του κάλεσε την αστυνομία και όταν έφθασε στο σημείο ασθενοφόρο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο νεαρός άνδρας έπαθε καρδιακή ανακοπή έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Το κανονικό όνομα του 26χρονου είναι Μάλκολμ Τζέιμς Μακόρμικ.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ