Δολοφόνησε την γυναίκα του βυθίζοντας το καταμαράν για να κληρονομήσει μυθικά ποσά (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Kατηγορείται ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του για να κληρονομήσει την περιουσία της, στο γαμήλιο τους ταξίδι.

Φέρεται να σκηνοθέτησε το ναυάγιο του καταμαράν τους στην Καραϊβική για να καρπωθεί την περιουσία της, σύμφωνα με τους εισαγγελείς στις ΗΠΑ. 

Ο Lewis Bennett, από το Ντόρσετ μετέφερε λαθραία κλεμμένα νομίσματα όταν διασώθηκε από το Λιμενικό χωρίς τη σύζυγό του Isabella Hellman, τον Μάιο του 2017.  

Το σώμα της Hellman δεν βρέθηκε και το FBI κατέληξε μετά από έρευνα πως ο Bennett τη δολοφόνησε. 

To ζευγάρι λογομαχούσε συνεχώς τελευταία με μάρτυρες να λένε ότι αφορμή ήταν η μετακόμισή τους, στην Αυστραλία, αλλά και οι διαφωνίες τους γιά την ανατροφή της κόρης τους, σύμφωνα με την Daily Mail.

Τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στις ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα αναφέρουν ότι η οικογένεια της Hellman υπέκλεψε συνομιλίες του Bennett επειδή τον υποπτεύονταν..      

 Οι νεόνυμφοι είχαν σαλπάρει για να επιστρέψουν στο σπίτι τους στην Αμερική πέρυσι, όταν ο Bennett έκανε μια κλήση SOS λέγοντας ότι η 41 ετών κτηματομεσίτρια είχε εξαφανιστεί και πως το σκάφος τους βυθιζόταν.   

Με την δολοφονία της Hellman ο ναυτικός θα μπορούσε να ζήσει τη ζωή του όπως ήθελε ευχαριστούσε και παράλληλα θα κληρονομούσε χρήματα, υποστήριξαν οι δικηγόροι της οικογένειας του θύματος.   

Αν η Hellman κηρυχθεί νεκρή όπως είχε ζητήσει ο Bennett, θα κληρονομούσε ακίνητα και το περιεχόμενο του τραπεζικού της λογαριασμού. 

Αυτό του το αίτημα φαίνεται πως γέννησε περαιτέρω υποψίες, σύμφωνα με το news.com.

 Οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν επίσης, ότι η γυναίκα του είχε μάλλον ανακαλύψει πως ο σύζυγος της κατείχε τα χρυσά και αργυρά νομίσματα που είχε κλέψει από τον πρώην εργοδότη του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ