Η Μαντώ Γαστεράτου φόρεσε νυφικό πιο ακριβό κι από τη Μέγκαν: 200 ώρες δουλειάς για να ραφτούν τα 40.000 Swarovski! (Φωτό & Βίντεο)

Εντυπωσιακό νυφικό.

Η Μαντώ Γαστεράτου παντρεύτηκε με τον Νίκο Ισηγόνη ύστερα από τρία χρόνια σχέσης, το Σάββατο (22/09), στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Αναβύσσου, με κουμπάρα την Μπάγια Αντωνοπούλου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ήρθε η μέρα, η νύφη & ο γαμπρός θα βάλουν βέρα?? Η φίλη μου,το γελαστό κορίτσι που γνώρισα πριν χρόνια και μοιραστήκαμε μαζί χαρές και λύπες, ντύνεται σημερα νυφούλα!!! Η κουβέντα που ξεκίνησε για πλάκα ένα καλοκαίρι «εγώ θα σε παντρέψω» γίνεται πραγματικότητα ❣️ Η ώρα η καλή @madogasteratou & Νίκο μου, σας αγαπώ μέχρι τον ουρανό και είμαι σίγουρη ότι ο βίος σας θα είναι ανθόσπαρτος!!?????? #nikosmado #weddingday #koumpara #kaistadikasas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Baya Antonopoulou? (@bayaant) στις

 

Το νυφικό σχεδιάστηκε από τη Στάλλω Θεοδώρου και χρειάστηκαν τουλάχιστον 200 ώρες για να ραφτούν πάνω του τα 40.000 κρύσταλλα Swarovski.

Η Μαντώ Γαστεράτου ήταν περιχαρής και, μάλιστα, στη δεξίωση που ακολούθησε, εμφανίστηκε με μίνι φόρεμα το οποίο είχε και τούλι.

Ο πρώτος χορός του ζευγαριού, μάλιστα, ήταν εντυπωσιακός αφού επρόκειτο για παθιασμένο tango και μαγνήτισε τα βλέμματα των προσκεκλημένων.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

(Φωτό: NDP Photo Agency)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ