Με δύο ωραίες κυρίες ο Αλέξης Τσίπρας στη Νέα Υόρκη: Έμη Λιβανίου & Κατερίνα Παναγοπούλου - All Smiles (φώτο)

Στη δεξίωση με εκπροσώπους της ομογένειας  που έδωσε προς τιμήν του πρωθυπουργού,  του Γενικός Προξένος 

Ολοκληρώθηκε το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Νέα Υόρκη. Ο  Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε στις ΗΠΑ  για να συμμετάσχει στις διαδικασίες της 73ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Κατά την διάρκεια του πενθήμερου ταξιδιού του είχε την ευκαιρία να κάνει πολύ σημαντικές επαφές αλλά και να περάσει όμορφες χαλαρές στιγμές.

Συναντήθηκε με  Αμερικανούς υπουργούς και αξιωματούχους, συμμετείχε σε  γεύματα και δείπνα, έκανε χαλαρές βόλτες στυς δρόμους του Μανχάταν.  Στη δεξίωση με εκπροσώπους της ομογένειας  που έδωσε προς τιμήν του πρωθυπουργού,  του Γενικός Προξένος ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να βρεθεί ανάμεσα σε δύο πολύ όμορφες κυρίες: Την δημοσιογράφο Έμη Λιβγανίου που βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για το ετήσιο γκαλά της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (Hellenic Initiative) και την πρόεδρο της Καλιπάτειρας Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η Έμη Λιβανίου ανήρτησε στους λογαριασμούς της στα Social Media τις φωτογραφίες στις οποίες απαστράπτουσα και χαμογελαστή, βρίσκεται μαζί με τον πρωθυπουργό και τη φίλη της Κατερίνα Παναγοπούλου. Μάλιστα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, φαίνεται ότι "θαμπώθηκε" από την λάμψη των δύο πανέμορφων κυριών και έκλεισε τα μάτια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tsipras #speach #greece #united #nation #diaspora #usa #katerinapanagopoulou

A post shared by Emi Livaniou (@emilivaniou) on

Γοητευτική και κομψή ήταν στην εν λόγω δεξίωση και η σύζυγος του πρωθυπουργού η οποία φαίνεται ότι έχει πια  εξοικειωθεί με τέτοιου είδους εκδηλώσεις και κινείται με ιδιαίτερη άνεση.  Στην  δεξίωση η Μπέτυ Μπαζιάνα, έκλεψε τις εντυπώσεις παρότι - όπως έσπευσαν να παρατηρήσουν κάποιοι κακοπροαίρετοι - φορούσε το ίδιο φόρεμα που είχε φορέσει κατά την επίσκεψη της Δούκισσας της Κορνουάλης Καμίλα στο Μουσείο Μπενάκη. 

 

Ωστόσο η γοητευτική "πρώτη κυρία" της Ελλάδας φαίνεται ότι ακολούθησε το παράδειγμα της Μέγκαν Μαρκλ, και άλλων διάσημων κυριών που δεν διστάζουν να εμφανιστούν με το ίδιο φόρεμα δύο φορές , πράγμα που τις κάνει να δείχνουν πιο προσιτές. Και αποτελεί διεθνές trend.

Φωτογραφίες από το ταξίδι του στην Νέα Υόρκη , το οποίο φαίνεται να τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα καθώς είχε μεγάλη επιτυχία όπως δήλωσε, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ