Αποχαιρετώ τον Σαρλ Αζναβούρ - Η ανάμνησή μου από την συνέντευξή μας το 1989

Ήταν μια υπέροχη στιγμή στο ιστορικό Rex.

Απεβίωσε σε ηλικία 94 ετών ο θρυλικός Γάλλος τραγουδιστής Σαρλ Αζναβούρ

Εγώ τον θυμάμαι από εκείνη την πολύ ωραία συνέντευξη που μου είχε δώσει το 1989, στο Rex, για την εκπομπή που παρουσίασα με τίτλο» Ανθισμένες Πασχαλιές» στην ΕΡΤ2.

Τον είχε συνοδέψει με τον πιάνο της η Αλέκα Κανελίδου, ενώ είχε κάνει guest εμφάνηση η Άννα Βίσση!

«Στο Rex @nonoram η συνέντευξη μου με τον Σάρλ Αζναβούρ που μόλις εφυγε στα 94 !Και νομίζαμε οτι είσαι Αθάνατος τεράστιε Γάλλε Τραγουδιστή .Είχε ζητήσει την Αλέκα Κανελίδου να τον συνοδεύσει είχε ζητήσει να γνωρίσει τον Στέφανο Κορκολή @miltoskaratzas1 και στην ίδια εκπομπή που παρουσίασα με τίτλο» Ανθισμένες Πασχαλιές» γιά το Πάσχα του 1989 στην ΕΡΤ -2 με σκηνοθέτη τον Μεγακλή Βιντιάδη τραγούδησε η Αννα Βίσση ως guest».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adieu Charles Aznavour FormiFormidable! Non Je n’ai rien oubliè de notre rencontre .... 1989 Στο Rex @nonoram η συνέντευξη μου με τον Σάρλ Αζναβούρ που μόλις εφυγε στα 94 !Και νομίζαμε οτι είσαι Αθάνατος τεράστιε Γάλλε Τραγουδιστή .Είχε ζητήσει την Αλέκα Κανελίδου να τον συνοδεύσει είχε ζητήσει να γνωρίσει τον Στέφανο Κορκολή @miltoskaratzas1 και στην ίδια εκπομπή που παρουσίασα με τίτλο» Ανθισμένες Πασχαλιές» γιά το Πάσχα του 1989 στην ΕΡΤ -2 με σκηνοθέτη τον Μεγακλή Βιντιάδη τραγούδησε η Αννα Βίσση ως guest η @annavissiofficial. #charlesaznavour #frenchsinger #chançonfrançaise #vintage#memories#tv#ert #ert2#eirininikolopoulou #eirinika

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irene Nikolopoulou A (@irenenikolopoulou) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ