Ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο πάζλ με ανακυκλώσιμα υλικά: Ελάτε να το κατακτήσουμε μαζί - Θα το παρουσιάσω στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δραστηριότητες όπως, εργαστήρια D.I.Y (Do It Yourself), Face Painting, ενώ η μουσική και ο χορός θα ξεσηκώνουν το κοινό της μεγάλης γιορτής

To CONNECT ATHENS διοργανώνει το Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο και ώρα 14:00 έως 17:00, εκδήλωση κατάρριψης ρεκόρ Guinness σχηματίζοντας το λογότυπο του «CONNECT ATHENS» χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ανακυκλώσιμα υλικά λευκού και μαύρου χρώματος, θέλοντας να τονιστεί η σημαντικότητα της ανακύκλωσης, αλλά και της κλιματικής αλλαγής. Στόχος είναι να συλλεχθούν ανακυκλώσιμα υλικά έκτασης 350 τ.μ. δημιουργώντας ένα τεράστιο μωσαϊκό, γεγονός το οποίο αποτελεί επίτευξη παγκόσμιου ρεκόρ Guinness.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δραστηριότητες όπως, εργαστήρια D.I.Y (Do It Yourself), Face Painting, ενώ η μουσική και ο χορός θα ξεσηκώνουν το κοινό της μεγάλης γιορτής. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη προς το κοινό, προσκομίζοντας αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σχηματισμό του λογοτύπου.

Όπως εξηγεί ο κύριος Σάββας Χρυσαφίνης, υπεύθυνος του Κέντρου Νέων: «Το Σάββατο, 13 Οκτωβρίου είναι μία μέρα όπου όλοι οι πολίτες της Αθήνας μπορούν να δείξουν ότι έχουν φωνή και να στείλουν ένα παγκόσμιο μήνυμα, ενώ καλεί όλους να συμμετάσχουν φέρνοντας ανακυκλώσιμα υλικά από αλουμίνιο, χαρτόνι, πλαστικό λευκού ή μαύρου χρώματος για να γραφτεί το όνομα τους στο Βιβλίο Guinness!».

Σημειώνεται ότι το Κέντρο Νέων Connect Athens αποτελεί μέρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΙΑΣΙΣ. Βασικοί στόχοι του φορέα αποτελούν η παροχή ψυχοκοινωνικής στήριξης, η καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού, η δημιουργία ίσων ευκαιριών και νέων προοπτικών. Πέρα από την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ο φορέας δίνει μεγάλη έμφαση στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε περιβαλλοντικά θέματα μέσα από δράσεις ενημέρωσης καθώς και παρεμβάσεις όπου χρειάζεται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ