Λεοπάρ: Πως να φορέσετε και να συνδυάσετε το κορυφαίο animal print

Όλοι οι πιθανοί και απίθανοι συνδυασμοί!

Το λεοπάρ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή animal prints που επιλέγουν οι γυναίκες για την εμφάνιση τους. Το ιδιαίτερο σχέδιο του μπορεί να προσθέσει σε ένα ντύσιμο μια ξεχωριστή λεπτομέρεια που θα το απογειώσει, αρκεί να επιλέξετε τους κατάλληλους συνδυασμούς. Επειδή όμως υπάρχει πάντα και η πιθανότητα της υπερβολής, ορισμένες γυναίκες το αποφεύγουν.

Κάπου εδώ έρχεται το Beauté την Κυριακή! Οι συμβουλές και οι προτάσεις με leopard σύνολα που ακολουθούν θα σας δώσουν μια ιδέα για το πως να το ταιριάξετε.

 

Για παράδειγμα, φορώντας το print αυτό σε αξεσουάρ, παπούτσια ή τσάντα, μπορείτε να μεταμορφώσετε πλήρως ένα μονόχρωμο σύνολο. Από εκεί και πέρα, αν σας αρέσει πολύ, μπορείτε να το φορέσετε σε μεγαλύτερη έκταση επιλέγοντας ένα λεοπάρ ρούχο. Σε αυτή την περίπτωση ωστόσο είναι προτιμότερο να διατηρήσετε τα υπόλοιπα κομμάτια του ντυσίματος σας σε πιο ήπιους τόνους.

Η διαχρονικότητα του λεοπάρ, αλλά και το γεγονός πως τα animal prints θα φορεθούν κατά κόρον αυτή τη σεζόν, το καθιστά μια πολύ όμορφη και μοντέρνα επιλογή για να τολμήσετε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας.

Στη συνέχεια θα ανακαλύψετε πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να εισάγετε το μοτίβο αυτό στο καθημερινό ή βραδινό σας ντύσιμο. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες και πάρτε ιδέες για εντυπωσιακές εμφανίσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Πως να φορέσετε ένα λεοπάρ πουκάμισο:

Λεοπάρ συνδυασμοί (1)

Λεοπάρ συνδυασμοί (2)

Λεοπάρ συνδυασμοί (3)

Ένα λεοπάρ πουκάμισο μπορεί να συνδυαστεί τόσο με φούστα ή σορτς, όσο και με παντελόνι. Η πιο κλασσική επιλογή είναι το μαύρο που ταιριάζει απόλυτα με τις βούλες του μοτίβου.

Μπορείτε όμως να φορέσετε το printed αυτό πουκάμισο και με άλλα χρώματα. Τολμήστε να κάνετε συνδυασμούς με έντονες αποχρώσεις όπως κόκκινο, κίτρινο ή ροζ. Εναλλακτικά διατηρήστε πιο ήπιους τόνους, επιλέγοντας πιο κλασσικές αποχρώσεις σαν το λευκό, καφέ, μπεζ, χακί και γενικότερα τις γήινες.

Για ένα πιο casual chic ντύσιμο, ταιριάξτε το leopard πουκάμισο με μαύρο παντελόνι και ψηλοτάκουνα πέδιλα ή μποτάκια. Αν όμως θέλετε κάτι πιο παιχνιδιάρικο και θηλυκό, επιλέξτε μια skater φούστα ή μια κολλητή pencil που θα αναδείξει τις όμορφες καμπύλες σας.

Συνδυασμοί με λεοπάρ μπλούζα:

Λεοπάρ συνδυασμοί (4)

Λεοπάρ συνδυασμοί (5)

Εξίσου εντυπωσιακή με το πουκάμισο είναι και η επιλογή ενός λεοπάρ τοπ σε μορφή μπλούζας, αλλά και σε μπουστάκι. Δείχνει εκπληκτικό πάνω από ένα παντελόνι ή μια φούστα και μπορείτε να το φορέσετε σκέτο ή με σακάκι – ζακέτα. Το αποτέλεσμα είναι ένα κομψό και στυλάτο casual ντύσιμο.

Για ένα πιο ροκ σικ στυλ, το leopard μπλουζάκι με μαύρο δερμάτινο παντελόνι είναι ιδανική επιλογή. Στην περίπτωση όμως που θέλετε να κάνετε ένα πιο σέξι ντύσιμο, ένα λεοπάρ crop top με παντελόνι, είτε ένα μπλουζάκι με μίνι φούστα, θα σας κάνει να λάμψετε.

Υπάρχει πάντα και η επιλογή του σπορ ή casual σικ ντυσίματος. Φορώντας ένα παντελόνι σε άσπρο ή μαύρο χρώμα, ένα μπλουζάκι σε animal print και σακάκι είστε έτοιμη για τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Το σύνολο αυτό είναι ιδανικό για όλες τις ώρες τις ημέρας. Φορέστε το στο γραφείο, τη βόλτα, αλλά και σε έναν χαλαρό καφέ!

Με τι ταιριάζει μια λεοπάρ φούστα:

Λεοπάρ συνδυασμοί (6)

Λεοπάρ συνδυασμοί (7)

Λεοπάρ συνδυασμοί (8)

Οι λεοπαρδαλέ φούστες είναι επίσης εντυπωσιακές και ιδιαίτερες από μόνες τους. Γι’ αυτό, ιδανικοί συνδυασμοί είναι αυτοί που ολοκληρώνονται με μονόχρωμα ρούχα σε μαύρο ή άσπρο συνήθως χρώμα. Αν θέλετε βέβαια μπορείτε να επιλέξετε μια πιο ζωηρή απόχρωση μπλούζας που θα κάνει το ντύσιμο σας ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Δοκιμάστε για παράδειγμα να φορέσετε μια όμορφη και εφαρμοστή pencil φούστα με ένα χρωματιστό τοπ και δημιουργήστε ένα μοντέρνο θηλυκό σύνολο.

Σε περίπτωση που η περιφέρεια και οι γλουτοί σας είναι πιο γεμάτοι, ένα στιλιστικό μυστικό λέει να αποφύγετε να φορέσετε το λεοπάρ print στο κάτω μέρος του σώματος σας. Το ιδιαίτερο του σχέδιο θα τραβήξει την προσοχή στα σημεία αυτά. Μάλιστα, όσο πιο μεγάλα είναι τα σχέδια του μοτίβου, τόσο πιο πολύ τονίζονται. Αντιθέτως, μπορείτε να το φορέσετε στο επάνω μέρος, επιλέγοντας μια μπλούζα ή ένα πουκάμισο, τραβώντας έτσι τα βλέμματα στο μπούστο σας.

Σύνολα με λεοπάρ παντελόνι:

Λεοπάρ συνδυασμοί (9)

Λεοπάρ συνδυασμοί (10)

Λεοπάρ συνδυασμοί (11)

Λεοπάρ συνδυασμοί (12)

Αντίστοιχα με την φούστα, συνδυάζεται και το leopard παντελόνι ή το σορτς. Ταιριάζει υπέροχα με κάτι μονόχρωμο από πάνω και μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις, ακόμη και στις επίσημες.

Συνδυάστε το με μια μπλούζα ή πουκάμισο σε γήινα χρώματα, καθώς και με πιο έντονες αποχρώσεις όπως το μουσταρδί, το lime και το κίτρινο. Η επιλογή έχει να κάνει με το πόσο έντονο χρωματικά θέλετε να είναι το ντύσιμο σας, αλλά και με το στυλ σας γενικότερα.

Και ας μην ξεχνάμε πως τα μεγάλα και έντονα prints τείνουν να τονίζουν και να τραβούν τα βλέμματα στο σημείο που φοριούνται. Αν επομένως το δυνατό σας σημείο δεν είναι το κάτω μέρος του σώματος, προτιμήστε να φορέσετε το λεοπάρ σε μπλούζες και τοπ. Ειδάλλως, τολμήστε να το φορέσετε σε ένα παντελόνι τύπου κολάν, παντελόνας ή skinny και δημιουργήστε εκπληκτικά σύνολα για κάθε ώρα και στιγμή.

Συνδυασμοί με λεοπάρ φόρεμα:

Λεοπάρ συνδυασμοί (13)

Λεοπάρ συνδυασμοί (14)

Λεοπάρ συνδυασμοί (15)

Λεοπάρ συνδυασμοί (16)

Τα φορέματα με leopard animal print αποτελούν ένα εντυπωσιακό σύνολο από μόνα τους. Αν επιλέξετε λοιπόν το ιδανικό σχέδιο για το σωματότυπο σας, μπορείτε να κάνετε μια λαμπερή εμφάνιση σε κάθε περίσταση.

Διαλέξτε ανάμεσα σε αέρινα ή κολλητά φορέματα αυτό που σας ταιριάζει και απογειώστε το με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Ποια είναι αυτά; Λόγω του έντονου μοτίβου του λεοπάρ φορέματος, είναι προτιμότερο να διατηρήσετε τα παπούτσια και την τσάντα σας σε πιο ήπιους τόνους. Το ίδιο ισχύει και για το πανωφόρι ή τα κοσμήματα που θα φορέσετε. Ένα μικρό κολιέ σε χρυσούς τόνους είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Σε περίπτωση που θέλετε να τονίσετε την μέση σας, μπορείτε να βάλετε μια λεπτή ζώνη σε μαύρο ή χρυσό χρώμα. Πρόκειται για μια μικρή πινελιά, που όμως προσθέτει πολύ στο ντύσιμο! Άλλωστε οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά!

Ντύσιμο με λεοπάρ ζακέτα και σακάκι:

Λεοπάρ συνδυασμοί (17)

Λεοπάρ συνδυασμοί (18)

Λεοπάρ συνδυασμοί (19)

Αν πάλι το λεοπάρ φόρεμα είναι too much για τα γούστα σας ή απλά θέλετε κάτι πιο απλό για να ολοκληρώσετε το φθινοπωρινό ντύσιμο σας, υπέροχη ιδέα για να φορέσετε το κορυφαίο print αποτελεί η λεοπάρ ζακέτα ή το σακάκι.

Πρόκειται για ένα κομμάτι ρουχισμού που μπορεί να δώσει στην εμφάνιση σας, αυτό το κάτι που θα την απογειώσει. Παράλληλα, αν τελικά αλλάξετε γνώμη και θέλετε να παραμείνετε με ένα σύνολο σε πιο ήπιους τόνους, απλά το βγάζετε.

Πως να συνδυάσετε ένα λεοπάρ παλτό:

Λεοπάρ συνδυασμοί (20)

Λεοπάρ συνδυασμοί (21)

Λεοπάρ συνδυασμοί (22)

Λεοπάρ συνδυασμοί (23)

Για τις κρύες μέρες του Χειμώνα, το παλτό και η γούνα με λεοπάρ μοτίβο είναι μια πολύ όμορφη πρόταση. Προσφέρουν ζεστασιά και στυλ στο ντύσιμο.

Δοκιμάστε λοιπόν να ολοκληρώσετε ένα σύνολο με ημίπαλτο ή μακρύ πανωφόρι, είτε φορέστε ένα κοντό γουνάκι. Ότι κι αν επιλέξετε θα είναι εξίσου εντυπωσιακό.

Μάλιστα το λεοπάρ παλτό και πανωφόρι μπορεί να φορεθεί με όλα σας τα ρούχα, αρκεί να είναι μονόχρωμα και να συνδυάζονται χρωματικά με αυτό. Ο συνδυασμός του πανωφοριού με printed ρούχα δεν συνίσταται. Βέβαια υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις! Για να πετύχετε όμως έναν όμορφο συνδυασμό με διαφορετικά prints θέλει προσοχή, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι υπερβολικό.

Συνδυασμοί με λεοπάρ παπούτσια:

Λεοπάρ συνδυασμοί (24)

Λεοπάρ συνδυασμοί (25)

Λεοπάρ συνδυασμοί (26)

Τα λεοπάρ παπούτσια αποτελούν μια διαχρονική επιλογή που μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως ένα σύνολο. Όντας μια από τις κορυφαίες τάσεις της εποχής, αποτελούν την τέλεια λεπτομέρεια για ένα μοντέρνο outfit.

Φορώντας ένα ζευγάρι λεοπάρ γόβες με ένα μαύρο skinny jean με σκισίματα μπορείτε να δημιουργήσετε εκθαμβωτικά casual chic ντυσίματα για το πρωί, αλλά και το βράδυ. Ολοκληρώστε το σύνολο με ένα λευκό t-shirt και ένα δερμάτινο μπουφάν για να δημιουργήσετε όμορφες ροκ σικ εμφανίσεις. Αν θέλετε βέβαια να κάνετε ένα πιο κομψό και επαγγελματικό ντύσιμο, προτιμήστε για πανωφόρι μια καμπαρντίνα ή ένα παλτό.

Για να κάνετε ένα πιο χαλαρό outfit με κολάν και oversize πουλόβερ, που είναι δυο από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας, προτιμήστε τις ψηλές λεοπάρ μπότες τύπου γαλότσας ή ιππασίας.

Αν πάλι επιλέξετε να φορέσετε φούστα, συνδυάστε τη με λεοπάρ μποτάκια με ψηλό τακούνι. Η πρόταση αυτή θα αναδείξει την σέξι σας πλευρά!

Λεοπάρ αξεσουάρ:

Λεοπάρ συνδυασμοί (27)

Λεοπάρ συνδυασμοί (28)

Λεοπάρ συνδυασμοί (29)

Τα αξεσουάρ αυτά είναι η ιδανική πρόταση για τις γυναίκες που δοκιμάζουν για πρώτη φορά να φορέσουν λεοπάρ. Τα μαντήλια, οι ζώνες και οι υπόλοιπες μικρές animal print λεπτομέρειες, μπορούν να δώσουν σε ένα σύνολο ιδιαίτερο στυλ, χωρίς υπερβολές.

Υπέροχη ιδέα για να απογειώσετε ένα απλό και μονόχρωμο μαύρο ή σε γήινες αποχρώσεις σύνολο, δίνοντας του έναν εντελώς διαφορετικό αέρα, είναι το λεοπάρ φουλάρι ή μαντήλι. Απλά δέστε το στο λαιμό σας με όποιον τρόπο προτιμάτε και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Πως να φορέσετε μια λεοπάρ τσάντα:

Λεοπάρ συνδυασμοί (30)

Λεοπάρ συνδυασμοί (31)

Το animal print έχει κατακλύσει τη μόδα της σεζόν, με κορυφαίο μοτίβο στις τσάντες το κροκό. Εξίσου όμως δημοφιλείς θα είναι αυτή την εποχή και οι λεοπάρ τσάντες.

Κρατήστε λοιπόν μια τσάντα φάκελο ή ένα τσαντάκι με leopard print και μεταμορφώστε πλήρως το ντύσιμο σας. Μπορείτε ακόμη να συνδυάσετε την λεοπάρ τσάντα με τις αντίστοιχες γόβες.

Καλό θα είναι όμως να αποφύγετε να ταιριάξετε μια τσάντα animal print με τα αντίστοιχα ρούχα, διότι το αποτέλεσμα μπορεί να είναι υπερβολικό. Είναι προτιμότερο να διατηρήσετε το σύνολο σε πιο ήσυχους τόνους.

Σχέδια για λεοπάρ νύχια:

Λεοπάρ συνδυασμοί (32)

Λεοπάρ συνδυασμοί (33)

Λεοπάρ συνδυασμοί (34)

Λεοπάρ συνδυασμοί (35)

Λεοπάρ συνδυασμοί (36)

Τα printed νύχια αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις της εποχής. Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσετε να κάνετε ένα όμορφο λεοπάρ σχέδιο στα νύχια σας; Οι επιλογές είναι πολλές και καλύπτουν όλα τα γούστα.

Υπάρχουν σχέδια στα νύχια με το λεοπάρ μοτίβο να καλύπτει όλη τους την επιφάνεια. Σε αυτή την περίπτωση τα πιο διαδεδομένα χρώματα μανό είναι το μπεζ, χρυσό, καφέ και μαύρο. Ωστόσο, αν το επιθυμείτε μπορείτε να παίξετε με τις διάφορες αποχρώσεις και να κάνετε εντυπωσιακά nail art με ροζ, φούξια, μωβ και όποιο άλλο χρώμα επιθυμείτε.

Εξίσου όμορφα είναι και τα λεοπάρ νύχια γαλλικό με το σχέδιο να καλύπτει τη βάση του νυχιού ή να αποτελεί τη γραμμή του.

Αν το animal print σχέδιο σε όλα τα νύχια δεν είναι του γούστου σας, μπορείτε να περιοριστείτε σε ένα δάχτυλο ή να ζωγραφίσετε μέρος του ενός νυχιού. Ότι κι αν επιλέξετε θα είναι εντυπωσιακό!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ