Βίντεο: Η τελευταία βόλτα ενός δωρητή οργάνων στο νοσοκομείο ραγίζει καρδιές- Συγκινεί ο τρόπος που τον αποχαιρετούν οι εργαζόμενοι

Στο βίντεο φαίνεται ένα πλήθος ανθρώπων που έχουν συγκεντρωθεί στον διάδρομο με ονομασία «Walk of Respect» ( Διάδρομος Σεβασμού), από όπου περνούν οι ασθενείς οι οποίοι έχουν συναινέσει στην δωρεά οργάνων

 Συγκλονίζει το στιγμιότυπο που δείχνει το νοσηλευτικό προσωπικό και τους παρευρισκομένους στο νοσοκομείο St. Luke’s Merdian Medical Center, να αποχαιρετούν δωρητή οργάνων που αναμένεται να οδηγηθεί στο χειρουργικό τραπέζι προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία μεταμόσχευσης υγιών οργάνων.

Στο βίντεο φαίνεται ένα πλήθος ανθρώπων που έχουν συγκεντρωθεί στον διάδρομο με ονομασία «Walk of Respect» ( Διάδρομος Σεβασμού), από όπου περνούν οι ασθενείς οι οποίοι έχουν συναινέσει στην δωρεά οργάνων, για να αποδώσουν τον δικό τους φόρο τιμής στον  53χρονο άνδρα, δωρητή οργάνων.

Η οικογένεια του 53χρονου άνδρα αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα, καθώς ο άνδρας ήταν πλέον εγκεφαλικά νεκρός και δεν θα κατάφερνε να αναρρώσει από χειρουργική επέμβαση στην οποία και υπεβλήθη, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο ζωή σε άλλους συνανθρώπους που ίσως βρίσκονται σε ανάγκη.

Οι υπάλληλοι του νοσοκομείου, θεωρούν πως με αυτό τον τρόπο συντροφεύουν τον εκάστοτε δωρητή, στην τελευταία του βόλτα, αποτίοντας παράλληλα τον απαιτούμενο σεβασμό στην μεγαλειώδη απόφαση που έχει λάβει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ