Ο δημοσιογράφος Γιώργος Βότσκαρης για τον καρκίνο που περνάει: «Να παλεύουμε ό,τι κι αν μας συμβαίνει στη ζωή» (Βίντεο)

«Δεν με φόβισε η λέξη καρκίνος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με τη φράση «τελικά γεννήθηκα άτυχος, θα πολεμήσω τον καρκίνο αν και ξέρω ότι θα χάσω, μετά το σοκ ξεκινάει ο πόλεμος»  ο Γιώργος Βότσκαρης είχε ανακοινώσει το πρόβλημα υγείας του.

Ο δημοσιογράφος, τέσσερις μήνες μετά, δήλωσε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα»: «Τα πρώτα λεπτά όταν μου είπαν ότι έχω καρκίνο, σοκαρίστηκα. Δεν με φόβισε η λέξη καρκίνος. Στην αρχή απογοητεύτηκα γιατί δεν ήθελα να καταρρεύσω και να βρεθώ κατάκοιτος σε ένα κρεβάτι, όπως συνέβη με τον πατέρα μου, ο οποίος είχε πεθάνει πριν πέντε χρόνια από την ίδια ασθένεια. Αυτό σκεφτόμουν και φοβόμουν. Οι γιατροί και η οικογένειά μου ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή».

Ο δημοσιογράφος, στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πίστη του στον Θεό: «Με βοήθησε πάρα πολύ η πίστη μου στο Θεό. Όταν έκανα τις θεραπείες παρακαλούσα το Θεό να με βοηθήσει. Οι θεραπείες δεν ήταν ότι πιο ευχάριστο για μένα, μετά το χειρουργείο. Είναι λίγο άσχημο να σου δένουν το κεφάλι σε ένα μηχάνημα, να μην μπορείς να κουνηθείς και εκεί παρακαλούσα το Θεό να με βοηθήσει να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό».

-

Τέλος, ο Γιώργος Βότσκαρης έστειλε και το δικό του μήνυμα: «Δεν αγχώνομαι πλέον. Έγινα πιο ήρεμος άνθρωπος. Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι το πάλεψα, είμαι πολύ καλά και προχωράω. Το μήνυμα που θέλω να περάσω στον κόσμο μέσα από την περιπέτειά μου είναι να παλεύουμε ό,τι κι αν μας συμβαίνει στη ζωή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ