Βίντεο -My style Rocks: Ποια κέρδισε τα 2.500 - Ποια αποχώρησε τελικά

Εντυπωσιακό και επεισοδιακό το χθεσινοβραδινό Gala

Ένταση, "πάθη", αποχώρηση ,άρωμα αρχαίας Ελλάδας  και σέξι Ιωάννα Τούνη είχε το χθεσινοβραδινό επεισοδιακό Gala του My Style Rocks.  Η Έφη ήταν η παίκτρια που κέρδισε την επιταγή των 2.500 ευρώ, ενώ υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Tάμτα, η Τζέιλα και η Χριστίνα.

Η κριτική επιτροπή ξέσπασε όταν είδε πως τα κορίτσια έδωσαν τη θετική τους ψήφο στην Τάμτα, αντί να "σώσουν" την Χριστίνα.

Λίγο αργότερα, η Μπέττυ Μαγγίρα ζήτησε από τα κορίτσια να αρχίσουν να δίνουν αντικειμενικές ψήφους .Τελικά από την επιτροπή σώθηκε η Χριστίνα και έτσι αποχώρησε η Τζέιλα.

Με concept την αρχαία Ελλάδα, οι 11 διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να κερδίσουν τους κριτές επιστρατεύοντας τη φαντασία και την ευρηματικότητά τους.

Guest κριτής ήταν η παίκτρια του περσινού My Style Rocks, η Ιωάννα Τούνη. Με μία εντυπωσιακή  είσοδο στο πλατό, δεν δίστασε να μπει και εκείνη στο concept της βραδιάς υποδυόμενη τη Γοργόνα του Μέγα Αλέξανδρου.



Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Mπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος βαθμολόγησαν τις αρχαιοελληνικές εμφανίσεις των κοριτσιών που είχαν ντυθεί Μέδουσα, Περσεφόνη, Δανάη, Ήρα, Αφροδίτη, Αμαζόνα, Κίρκη,Αθηνά, Άρτεμις, Ωραία Ελένη και Εστία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ