Βάσανα που έχει ο κόσμος ... Δύο μέρες έκλαιγε η Βικτώρια Μπέκαμ γιατί ο Ντέιβιντ είπε ότι ο γάμος είναι δύσκολη υπόθεση... (φώτο)

Αχ βρε Ντέιβιντ .....

Αχ ο έρως.... Σε ανεβάζει στον έβδομο ουρανό αλλά σε ρίχνει και στα τάρταρα... Ιδαιτέρως αν είσαι πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγο σου και παίρνεις "κατάκαρδα" ότι σου λέει. Αυτό φαίνεται ότι έπαθε η Βικτώρια Μπέκαμ. Μπορεί η 44χρονη σχεδιάστρια να έχει δημιουργήσει μια "αυτοκρατορία" στον χώρο της μόδας, και να θεωρείται μια από τις πιο δυναμικές γυναίκες της εποχής μας αλλά μια κουβέντα του Ντέιβιντ ήταν αρκετή για να την "ρίξει στα πατώματα" και να την κάνει να κλαίει δύο μέρες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, όταν ο Ντέιβιντ δήλωσε ότι ο γάμος είναι "σκληρή δουλειά" η Βικτώρια "κατέρρευσε" γιατί δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο πατέρας των παιδιών της ήταν τόσο "αναίσθητος". Ένας φίλος της ισχυρίστηκε ότι η διάσημη σταρ ήταν "κομμάτια" κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης και δύο μέρες μετά από αυτή απευθύνθηκε σε ειδικούς για την "ψυχική ισορροπία" , κάτι που ο εκπρόσωπος της Μπέκαμ διέψευσε.

"Αχ βρε Ντέιβιντ τι μας κάνεις", που έλεγε και ο Βουτσάς . Πρόσεχε τι λες αφού η σύζυγος σου είναι τόσο ευαίσθητη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ