Τα άστρα προβλέπουν ευχάριστα νέα και παθιασμένα μηνύματα - Ποια ζώδια επηρεάζονται

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα σήμερα (22/10) και η διορατικότητα, όπως και η οξυδέρκειά μας, αγγίζουν κόκκινο.

Εποικοδομητικά νέα και ωφέλιμες αποκαλύψεις, παθιασμένα μηνύματα αλλά και οικονομικές λύσεις, θα έχουν τα ζώδια της Γης και του Νερού του δευτέρου δεκαημέρου.

Αναλυτικά:

Κριός: Μπορεί η μέρα να έχει κάποιες δυσκολίες, αλλά θα είναι αρκετά εποικοδομητικός, ώστε να σας προσφέρει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να φτιάξετε τη ζωή σας.

Ταύρος: Οι καλές προθέσεις που έχετε πρέπει να βρουν τώρα κανάλια υλοποίησης, γι’ αυτό φροντίστε να μην απομονώνεστε, αλλά να αναζητήσετε τους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν.

Δίδυμοι: Επειδή είναι σίγουρο ότι σας αρέσουν τα παιχνίδια, αυτό το μήνα θα ήταν φρόνιμο να προσέξετε τις υπερβολές και να κρατήσετε μια πιο μετριοπαθή στάση.

Καρκίνος: Καλό είναι να μην κολλήσετε στην επιφάνεια και να ψάξετε τα πράγματα βαθύτερα, καθώς τα θέματα των προσωπικών σας σχέσεων θα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη.

Λέων: Εάν σταματήσετε να κρύβεστε πίσω από τους άλλους και είστε αποφασισμένοι να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας, τότε θα έχετε πολλές πιθανότητες να τις ξεπεράσετε.

Παρθένος: Θέστε τα όριά σας με δυναμισμό και πυγμή, διαφορετικά το φιλότιμό σας θα σας βγει σε κακό, αφού οι άλλοι θα σας εκμεταλλευτούν και θα πατήσουν επάνω σας για να ανέβουν.

Ζυγός: Αφήστε στην άκρη τις αψιμαχίες και τις ατελείωτες κόντρες, γιατί μόνο με το διάλογο θα καταφέρετε να ξεφύγετε από το συνεχή έλεγχο και να φτιάξετε τη διάθεσή σας.

Σκορπιός: Τώρα που ξέρετε ποιες είναι οι ευθύνες που έχετε απέναντι στις σχέσεις σας, σύμφωνα με το oroskopos.gr, μέλημά σας πρέπει να είναι να δημιουργηθούν στεγανά που θα σας παρέχουν ασφάλεια.

Τοξότης: Οι πιθανότητες μιας καινούριας σχέσης είναι μεγάλες, γι’ αυτό προχωρήστε άφοβα στην εξυγίανση και διορθώστε όλα τα κακώς κείμενα που υπήρχαν μέχρι τώρα.

Αιγόκερως: Αποφύγετε αντιπαλότητες με στενούς σας συνεργάτες και εκθέστε τις δικές σας ανάγκες, ώστε να χαράξετε τη σωστή πορεία τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας.

Υδροχόος: Εάν θέλετε καλύτερη ποιότητα ζωής πρέπει εσείς να φτιάξετε τις προϋποθέσεις και όχι να περιμένετε να σας την προσφέρουν οι άλλοι και οι τάσεις δείχνουν ότι θα το πετύχετε.

Ιχθείς: Για να μη συγχέετε τα σοβαρά με τα ευτράπελα, βάλτε μια τάξη στα έντονα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο και στον οικογενειακό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ