Ο Μάικλ Νίσον, γιος του Λίαμ, επέλεξε το επίθετο της πρόωρα χαμένης μητέρας του - Η συγκίνηση και το σχόλιο του διάσημου μπαμπά

Για να την τιμήσει!

Με σκοπό να τιμήσει την μητέρα του ο Μάικλ Νίσον θέλησει να αλλάξει το επώνυμο του.

Έτσι αφαιρεί το επώνυμο που πήρε από τον πατέρα του, Λίαμ Νίσον, ο οποίος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Ο Μάικλ θα έχει πλέον το επώνυμο της μητέρας του, Νατάσα Ρίτσαρντσον, την οποία έχασε όταν ήταν 13 ετών σε δυστύχημα που είχε το 2013, καθώς έκανε σκι!

Η κίνηση αυτή πρόκαλεσε ρίγος συγκίνησής!

Αυτό αποκάλυψε η γιαγιά του 22χρονου νεαρού, η διάσημη Βανέσα Ρεντγκρέιβ!

«Δεν πήρε αυτήν την απόφαση για να αποφύγει τη σκιά της φήμης του πατέρα του, που είναι τεράστια. Ήθελε να κρατήσει κοντά του τη μητέρα του, γιατί υπήρξε μια υπέροχη μητέρα αλλά και μια αξιοσημείωτη ηθοποιός» είπε σε συνέντευξή της η 81χρονη. 

Ο Λίαμ Νίσον όταν έχασε την γυναίκα του είχε πέσει σε κατάθλιψη όταν έχασε την αγαπημένη του!

 

«Λένε ότι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο είναι να χάσεις κάποιον που αγαπάς. Κάποιον που μεγάλωσες μαζί του και τον είδες να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Κάποιον που σου έδειξε πώς να αγαπάς. Είναι το χειρότερο πράγμα που συνέβη ποτέ σε κανέναν. Η σύζυγός μου πέθανε απροσδόκητα. Μου έφερε τόση χαρά. Ήταν τα πάντα για μένα. Αυτά τα 16 χρόνια που ήμουν σύζυγός μου, με έμαθαν πώς να αγαπάω άνευ όρων», είχε σχολιάσει παλιότερα ο γνωστός ηθοποιός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ