Vintage story: Όταν η Χίλαρι Κλίντον έβαλε έξωμο μαύρο φουστάνι το 1993, έγινε χαμός

Μπορεί η Χίλαρι Κλίντον να είναι γνωστή για τον στόλο από τα μονόχρωμα κουστούμια της, ωστόσο κάποτε είχε κάνει μια εμφάνιση που έμεινε στην ιστορία. 

Φόρεσε αυτό το κομψό φόρεμα, σε μια από τις πρώτες εκδηλώσεις τους στον Λευκό Οίκο το 1993, όταν ο Μπιλ Κλίντον έγινε ο 42ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σε πρόσφατη συνέντευξή στη Λένα Ντάνχαμ, την πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς Girls, η ίδια δήλωσε ότι ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα της φορέματα.

«Αυτό είναι είναι cold shoulder φόρεμα της Donna Karan» εξήγησε η Κλίντον στη Λένα Ντάνχαμ.

«Και το φόρεσα σε μια από τις πρώτες μεγάλες εκδηλώσεις μας στον Λευκό Οίκο, το 1993... Και όπως συμβαίνει με ό,τι κάνω, το φόρεμα αυτό ξεσήκωσε σάλο. Δεν είμαι καθόλου fashion icon» πρόσθεσε.
«Φόρεσα αυτό το φόρεμα», συνέχισε η Κλίντον «και πολλοί πολιτικοί - αυθεντίες άρχισαν να αναρωτιούνται «Ποιο είναι το νόημα αυτού του φορέματος και τέτοια. Ηταν διασκεδαστικό!».

Μάλιστα, η Χίλαρι πρόσθεσε: «Η Ντόνα Κάραν έλεγε πάντα ότι δεν έχει σημασία η ηλικία σας, το μέγεθός σας, οι ώμοι σας πάντα δείχνουν καλά».

«Αυτό το φόρεμα βρίσκεται στη βιβλιοθήκη Κλίντον, αν κάποιος θέλει να το δει» πρόσθεσε η Κλίντον.

Όσο για τον λόγο που η Ντάνχαμ επέλεξε να δείξει αυτή τη φωτογραφία στη Χίλαρι Κλίντον και να... σκαλίσει την ιστορία της, η 29χρονη ηθοιποιός είπε ότι απλά την είχε δει στο Instagram του φίλου της και είχε πάθει εμμονή.  

«Οταν η Κλίντον είδε τη φωτογραφία, τα μάτια της φωτίστηκαν», είπε η Ντάνχαμ.

Εξομολογήθηκε ότι ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα φορέματά της. Μάλιστα, αναρωτήθηκε αν θα έπρεπε να επαναφέρει στη ντουλαπα της (από τη βιβλιοθήκη όπου εκτίθεται) και η 29χρονη της είπε: Ναι, ή απλά δώστε το σε μένα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ