Ευγενία Νιάρχου : Η πλούσια κληρονόμος ποζάρει για την Vogue με δικά της κοσμήματα & το περιδέραιο της Μαρίας Αντουανέτας (Φώτο)

Το concept της σειράς κοσμημάτων Venyx είναι ότι η δημιουργός τους θέλει να εκπέμπουν το ελληνικό φως και πνεύμα.

Είναι όμορφη, νέα, πλούσια ταλαντούχα  και δημιουργική. Ο λόγος για την Ευγενία Νιάρχου, την εγγονή  Σταύρου Νιάρχου και της Τίνας Λιβανού. Λαμπερή και κοσμοπολίτισσα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και γίνεται θέμα στα διεθνή περιοδικά μόδας και lifestyle.

Η Ευγενία Νιάρχου δημιούργησε το δικό της brand με κομψά και μοντέρνα κοσμήματα, τα Venyx world.Τα κοσμήματα που σχεδιάζει είναι εμπνευσμένα από την Ελλάδα. Στα σχέδια της παρουσιάζει την γοητεία και την ομορφιά της ελληνικής φύσης - και όχι μόνο- δημιουργώντας πολύτιμα «έργα τέχνης» με έντονα χρώματα που κυμαίνονται από το μπλε του ελληνικού βυθού μέχρι το ροζ των κοραλλιών.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dreaming and Building Landscapes here at #Venyxworld ? #StartToWearYourDreams ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Venyx By Eugenie Niarchos (@venyxworld) στις

 

 

 

Η πανέμορφη Ευγενία Νιάρχου ποζάρει στο φωτογραφικό φακό του Gorka Postigo με ονειρική  vintage τουαλέτα από ροζ τούλι και πολυτελή κοσμήματα από ασήμι, διαμάντια και πέρλες για τις ανάγκες φωτογράφησης που έγινε για την Vogue Spain.

 

 

Για την φωτογράφηση, της παραχωρήθηκε το θρυλικό περιδέραιο της Μαρίας Αντουανέτας, το οποίο έχουν στην κατοχή τους οι απόγονοι της βασίλισσας της Γαλλίας για πάνω από 250 χρόνια και είναι η πρώτη φορά που έρχεται στη δημοσιότητα.

 

 

Η Ευγενία  παραδέχεται ότι η ελληνική οικογενειακή της κληρονομιά έχει επίσης διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις συλλογές της και δεν φοβήθηκε εν μέσω κρίσης να ανοίξει το δικό της κατάστημα στη Μύκονο.

 

 

Το concept της σειράς κοσμημάτων Venyx είναι ότι η δημιουργός τους θέλει να εκπέμπουν το ελληνικό φως και πνεύμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ