Τοpwomen! Είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί της τηλεόρασης στην Αμερική & διεθνώς αφού οι σειρές τους μοσχοπουλιούνται (Φωτό)

Δείτε πόσα λαμβάνουν - Εξωφρενικά ποσά!

Τη λίστα με τις πιο ακριβοπληρωμένες σταρ του Χόλιγουντ δημοσίευσε το Forbes και εμείς σας τις παρουσιάζουμε.

1. Σοφία Βενγκάρα

Στην πρώτη θέση συναντάμε για 7η συνεχόμενη χρονιά την γνωστή κωμικό. Η Κολομβιανή ηθοποιός έλαβε από το Moden Family 42,5 εκατομμυρίων δολαρίων την περίοδο 1η Ιουνίου 2017 και 1η Ιουνίου 2018.

Αποτέλεσμα εικόνας για sofia vergara red carpet

2. Κέιλι Κουόκο

Η συμμετοχή της στο Bing Bang Theory την κάνει αρκετά πλούσια μιας και ανά επεισόδιο λαμβάνει 900.000 δολάρια, ενώ ετησίως 24,5 εκατομμύρια.

Αποτέλεσμα εικόνας για kaley cuoco red carpet

3. Έλεν Πομπέο

Η πρωταγωνίστρια του Grey's Anatomy, στον ρόλο της Μέρεντιθ Γκρέι, συμφώνησε για την 15η σεζόν το ποσό των 24,5 εκατ. δολαρίων και ποσοστό επί των κερδών.

Αποτέλεσμα εικόνας για ellen pompeo red carpet

 

4. Μαρίσκα Χαργκιτέι 

19 χρόνια συμπλήρωσε στην σειρά Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα. Ο ετήσιος μισθός της είναι τα 13 εκατ. δολάρια, χωρίς να υπολογίζουμε τα ποσοστά επί των κερδών που χει συμφωνήσει με το δίκτυο NBC.

Αποτέλεσμα εικόνας για mariska hargitay red carpet

5.  Τζούλι Μπόουεν 

Ή αλλίως Κλερ Ντάνφι, η οποία λαμβάνει μισό εκατ.δολάρια ανά επεισόδιο, δηλαδή 12,5 εκατ. δολάρια ετησίως στο Modern Family.

Αποτέλεσμα εικόνας για julie bowen red carpet

Τη λίστα συμπληρώνουν οι η Μαγίμ Μπιαλίκ (6η) με 12 εκατ. δολάρια έσοδα «Big Bang Theory» και η Μελίσα Ράους επίσης με 12 εκατ. δολάρια. Στη θέση οκτώ η Κέρι Ουάσινγκτον από το «Scandal» με 11 εκατ. δολάρια, στην 9η θέση η Κλερ Ντέινς από το «Homeland» και στην 10η θέση η Πόλι Περέτ πρωταγωνίστρια του NCIS με 8,5 εκατ. δολάρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ