Δείτε τη γάτα που τρελαίνεται να της κάνουν μασάζ (βίντεο)

Όλοι οι ξέρουμε ότι τα οικόσιτα ζώα, και ειδικά οι γάτες, θέλουν χάδια και την προσοχή των ιδιοκτητών τους, αλλά αυτή η γάτα δεν αρκέστηκε μόνο στα χάδια… καθώς καταφανώς απολαμβάνει ένα μασάζ και μάλιστα από κάποιον… άγνωστο.

Όλοι οι ξέρουμε ότι τα οικόσιτα ζώα, και ειδικά οι γάτες, θέλουν χάδια και την προσοχή των ιδιοκτητών τους, αλλά αυτή η γάτα δεν αρκέστηκε μόνο στα χάδια… καθώς καταφανώς απολαμβάνει ένα μασάζ και μάλιστα από κάποιον… άγνωστο.Η χαριτωμένη ψιψίνα γνωρίστηκε με μια ομάδα δασκάλων που επισκέπτονταν μια παραλία στην Ταϊλάνδη. Η γάτα αρχικά ήταν ξαπλωμένη νωχελικά πάνω στην άμμο, αλλά τη στιγμή που πρόσεξε την ομάδα των ξένων τουριστών τους πλησίασε διερευνητικά και κατέληξε να κάθεται στα πόδια ενός από αυτούς.Ο εκπαιδευτικός αποφάσισε αρχικά να κάνει μασάζ στο χαριτωμένο αιλουροειδές ως αστείο, αλλά διαπίστωσε ότι η γάτα ξετρελάθηκε και κατέληξε να είναι ο προσωπικός της… μασέρ επί πολύ ώρα. Με μασάζ σιάτσου ή… μιαούτσου και η γάτα θέλει καλοπέραση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ