Συγκλονίζει η μητέρα που το μωρό της δέχθηκε επίθεση από τον σκύλο τους: «Πάλευα να σώσω το παιδί μου από τα σαγόνια του» (Βίντεο)

«Όσο ήμουν έγκυος το σκυλί κοιμόταν στην κοιλιά μου. Όταν γέννησα το μωρό κοιμόταν με το σκυλί»

Μια εμπειρία φρίκης και τρόμου περιέγραψε μια μητέρα  στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα»

Η Σοφία Κάσκαρη απολάμβανε τις διακοπές της στη Ναύπακτο μαζί με τον σύζυγό της, το μόλις 10 μηνών μωράκι τους και το σκυλί τους.

Κάποια στιγμή το σκυλί άρπαξε το μωρό και από θαύμα γλίτωσε.

Δείτε την συγκλονιστική περιγραφή της!

«Το σκυλί ήταν του άντρα μου, ήταν 4,5 ετών. Δεν είχε δείξει ποτέ επιθετική συμπεριφορά. Όταν έμεινα έγκυος είχα πάει το σκυλί να εκπαιδευτεί με σκοπό όταν γεννήσω να μπορώ να βγάζω το παιδί με το καρότσι, βόλτα με το σκύλο. Δυόμισι μήνες εκπαιδεύτηκε το σκυλί. Όσο ήμουν έγκυος το σκυλί κοιμόταν στην κοιλιά μου. Όταν γέννησα το μωρό κοιμόταν με το σκυλί αλλά ποτέ δεν είχα αφήσει μόνο του το σκυλί με το παιδί. 



Όταν πήγαμε διακοπές στη Ναύπακτο, στο εξοχικό του νονού του μωρού, ετοιμαστήκαμε να πάμε για μπάνιο. Αφού παίξαμε με το σκυλί όσο η μικρή κοιμόταν, μετά το δέσαμε για να φύγουμε να πάμε στη θάλασσα. Ο άντρας μου ξεπαρκάρει το αυτοκίνητο κι ο κουμπάρος μου, κλείνει την πόρτα. Εγώ είμαι έξω με το σκυλί και το παιδί. Αφήνω κάτω το παιδί για να μετακινήσω το μπολ του νερού του σκυλιού και κατευθείαν επιτίθεται στο παιδί όπου ήταν ακριβώς μπροστά μου και μπουσουλούσε. Τότε το σκυλί, βούτηξε από το αριστερό μάγουλο το παιδί μου. Εκείνη την ώρα φώναξα τον άντρα μου. Μέχρι να έρθει ο άντρας μου ήταν περίπου 70 μέτρα μακριά μου, ενώ εγώ πάλευα να ανοίξω το στόμα του σκυλιού, ο κουμπάρος μου απευθείας βούτηξε το σκυλί από το λαιμό. Για να ανοίξω τα σαγόνια του σκύλου, έσπασα τα δάχτυλα των χεριών μου.



Μόλις ήρθε ο άντρας μου, της άνοιξε κατευθείαν το στόμα, ενώ εγώ προσπαθούσα. Όλο αυτό κράτησε 15 δευτερόλεπτα. Η αλήθεια είναι ότι από το σοκ δεν θυμάμαι πολλά πράγματα. Το παιδί το είχα σφίξει στην αγκαλιά μου και έβλεπα πολύ αίμα. Είχε τόσο πολύ αίμα που δεν μπορούσα να διακρίνω που είχε τραυματιστεί και τρέξαμε στο Κέντρο Υγείας της Ναυπάκτου. Φοβόμουν ότι θα χάσω το παιδί μου», λέει η Σοφία στην εκπομπή.



Το μωρό εισήχθη στις 5 Ιουνίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Έπειτα από διαβούλευση 4 ομάδων γιατρών, χειρουργήθηκε και παρέμεινε στη ΜΕΘ για ακόμη μια εβδομάδα. Στις 21 Ιουνίου πήρε εξιτήριο και η κατάστασή του σήμερα χαρακτηρίζεται εξαιρετικά καλή, σε σχέση με την εικόνα που παρουσίαζε κατά την ήμερα της εισαγωγής του. 



Σήμερα, η μικρή λαμβάνει ειδική θεραπεία και παρακολουθείται από πλαστικούς και γναθοχειρουργούς, προκειμένου το προσωπάκι του να αποκατασταθεί πλήρως. Το σκυλί παραδόθηκε σε άνθρωπο που κατοικεί σε νησί των Κυκλάδων, με τα έξοδα της σίτισης του να βαραίνουν την οικογένεια.



«Η πρώτη ενημέρωση που είχαμε από τους γιατρούς ήταν το παιδί έχει χτυπήσει στη γνάθο, ζυγωματικά και μάτι. Κινδυνεύει το μάτι του παιδιού, μας είχαν πει αρχικά οι γιατροί και ξεκινήσαμε τα χειρουργεία στην Αθήνα. Τελικά το μάτι του παιδιού, το έσωσαν οι γιατροί και τώρα το μωρό είναι εξαιρετικά καλά σε σχέση με αυτό που έγινε, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Βέβαια, κάθε μέρα υπάρχει βελτίωση». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ