Συνεχίζει να «βρυχάται» ο Ερντογάν: «Δεν θα αφήσουμε σε κανέναν ληστή να εκμεταλλευθεί τα συμφέροντά μας στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο» (Φωτό)

«Τα πλοία μας δείχνουν την ισχύ μας» είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Με τη φράση «Δεν θα αφήσουμε σε κανέναν ληστή να εκμεταλλευθεί τα συμφέροντα μας στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο» ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε νέες απειλές σχετικά με τις εξελίξεις στην περιοχή.

Ο Τούρκος Πρόεδρος έδωσε το «παρών», χθες (04/11), στην καθέλκυση νέας κορβέτας για το Πολεμικό Ναυτικό της χώρας και είπε: «Τα πλοία μας δείχνουν την ισχύ μας».

Όπως μετέδωσε η «Hürriyet», ο Ερντογάν υποστήριξε: «Κάθε πλοίο που εντάσσεται στο πολεμικό μας ναυτικό δείχνει και την ισχύ μας. Δεν θα επιτρέψουμε τον φυσικό πλούτο της ανατολικής Μεσογείου να τον εκμεταλλευθούν κάποιοι άλλοι. Τα πλοία μας δείχνουν την ισχύ μας. Δεν θα αφήσουμε σε κανέναν ληστή να εκμεταλλευθεί τα συμφέροντα μας στην περιοχή. Σίγουρα δεν θα δεχτούμε προσπάθειες να στερήσουν τους φυσικούς πόρους στην ανατολική Μεσόγειο από την Τουρκία και την ΤΔΒΚ. Δεν εποφθαλμιούμε εδάφη άλλων. Οσοι νομίζουν ότι μπορούν να παρέμβουν στη Μεσόγειο ή το Αιγαίο άρχισαν να συνειδητοποιούν πόσο μεγάλο λάθος έκαναν».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ