Το πρώτο μήνυμα του Λευτέρη Πετρούνια, μέσα από το νοσοκομείο, μετά την εγχείρηση στον ώμο: «Όλα πήγαν καλά!» (Φωτό)

Πότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Μήνυμα αισιοδοξίας μετά την επιτυχή χειρουργική επέμβαση που του έγινε στον αριστερό ώμο, καθώς και πολλές ευχαριστίες προς όσους βοήθησαν σ’ αυτήν, έστειλε ο Λευτέρης Πετρούνιας από το Ανσί της Γαλλίας.

«Όλα πήγαν καλά! Έχω ακόμη αγωνία για να ολοκληρωθεί και η αποκατάσταση με επιτυχία και σε τρεις μήνες περίπου ευελπιστώ ότι θα είμαι πάλι πίσω στην προπόνηση μου. Η αγάπη και η δύναμη που μου δώσατε για να ανέβω στους κρίκους πριν από λίγες ημέρες, θα είναι η ώθηση μου και για την ανάρρωσή μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τον γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό που βρίσκεται δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, τον δρ. Λαφός με το ιατρικό του επιτελείο που με φρόντισαν και με έκαναν να νιώθω ασφαλής. Ευχαριστώ την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία που μερίμνησε για όλα. Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά για το κουράγιο που μου δίνετε. Δύσκολος αυτός ο αγώνας που ξεκίνησε σήμερα αλλά είμαστε μαθημένοι στους αγώνες και θα τα καταφέρουμε...», έγραψε χαρακτηριστικά ο «άρχοντας των κρίκων» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Όλα πήγαν καλά !!! Έχω ακόμη αγωνία για να ολοκληρωθεί και η αποκατάσταση με επιτυχία και σε τρεις μήνες περίπου ευελπιστώ ότι θα είμαι πάλι πίσω στην προπόνηση μου. Η αγάπη και η δύναμη που μου δώσατε για να ανέβω στους κρίκους πριν από λίγες ημέρες, θα είναι η ώθηση μου και για την ανάρρωση μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό που βρίσκεται δίπλα μου απο την πρώτη στιγμή, τον Dr Lafosse με το ιατρικό του επιτελείο που με φρόντισαν και με έκαναν να νιώθω ασφαλής.Ευχαριστώ την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία που μερίμνησε για όλα. Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά για το κουράγιο που μου δίνετε. Δύσκολος αυτός ο αγώνας που ξεκίνησε σήμερα αλλά είμαστε μαθημένοι στους αγώνες και θα τα καταφέρουμε... #roadtotokyo #petrounias

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) στις

 

Ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής των κρίκων θα παραμείνει νοσηλευόμενος για μία ημέρα και πρόκειται να πάρει σήμερα (06/11) εξιτήριο από τη Γενική Κλινική του Ανσί, αλλά θα μείνει στη γαλλική πόλη για ακόμη μερικές ημέρες, προκειμένου οι γιατροί να παρακολουθήσουν τη μετεγχειρητική του πορεία, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα στα τέλη της εβδομάδας σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ