18 Minimal nail art για το φθινόπωρο που σίγουρα θα λατρέψεις!

Υπάρχουν δύο κατηγορίες γυναικών. Εκείνες που προτιμούν τα έντονα σχέδια και χρώματα στα νύχια και ένα απλό μανό τους είναι απλά αδιάφορο και εκείνες που λατρεύουν τις απλές γραμμές και ακόμη και αν κάνουν κάποιο σχέδιο θα είναι πολύ απλό.

Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με τον δεύτερο τύπο γυναικών, με εκείνες δηλαδή που αγαπούν το minimal nail art. Φυσικά ακόμα κι εσύ που έχεις συνηθίσει τα φανταχτερά νύχια, μπορεί να τα βαρέθηκες και να θέλεις μια αλλαγή.

Άλλωστε όπως έχεις ήδη δει στις νέες τάσεις για τα νύχια φέτος το φθινόπωρο και τον χειμώνα η μόδα επιτάσσει την επιστροφή στην απλότητα, ακόμα και με τελείως άβαφα νύχια. Κανείς βέβαια δεν είπε πως ένα απλό σχέδιο, δεν μπορεί να είναι και εντυπωσιακό και με την αλλαγή εποχής θέλουμε και εμείς κάτι πιο απλό.

Απλά σχέδια για τα νύχια

Nude

oval nude manikiour

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό και απλό από το nude μανικιούρ. Το χρώμα που κυριαρχεί τελευταία είναι το γαλακτερό του γαλλικού και ταιριάζει σε όλους τους τύπους νυχιών, ενώ το καλύτερο σχήμα είναι το οβάλ για μεγαλύτερη κομψότητα, υπογραμμίζει το ediva.

Χρωματιστές γραμμές

xrwmatistes grammes nyxia nail art xrwmatistes grammes xrwmatista sxedia nyxia  mple sxedio nyxia

Όλα αυτά τα μανικιούρ σίγουρα μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου. Αρκεί να να προμηθευτείς τα χρώματα μανό που σου αρέσουν και να επιλέξεις σε ποιο σημείο θέλεις να κάνεις τις γραμμές. Κάθετες ή οριζόντιες, είναι όλες απλές και ωραίες. Μπορείς να βάλεις το ίδιο χρώμα ή χρώματα σε όλα τα νύχια ή αν θέλεις κάτι πιο πρωτότυπο μπορείς να βάλεις ακόμα και 5 διαφορετικά.

Μαύρο μανικιούρ

mauro manikiour mauro xryso manikiour diplo galliko manikiour

Αφού αφήσαμε πίσω μας το καλοκαίρι, οι περισσότερες από εμάς αφήσαμε ήδη και τα ανοιχτόχρωμα χρώματα και επιστρέψαμε στο μαύρο που τόσο μας είχε λείψει. Αν θέλεις κάτι διακριτικό μπορείς να κάνεις απλά μια γραμμή στην κορυφή και ακόμη μία ασημένια ή να κάνεις ένα σχέδιο μόνο στο ένα νύχι. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τον συνδυασμό μαύρου-χρυσού που είναι επίσης αγαπημένος, αλλά όχι κραυγαλέος.

Γκρι μανικιούρ

mikres kardies nail art pastel fthinopwrino manikiour

Ακόμα ένα σκούρο και πολύ αγαπημένο παστέλ φθινοπωρινό χρώμα είναι το γκρι. Φυσικά υπάρχουν πολλές αποχρώσεις και μπορείς να διαλέξεις πόσο σκούρο το θέλεις, όπως επίσης μπορείς να κάνεις και μικρά διακριτικά σχέδια.

Παστέλ ombre

pastel ombre manikiour

Αν δεν νιώθεις ακόμα έτοιμη όμως να μπεις στα σκούρα χρώματα, αλλά θέλεις κάτι διακριτικό ο συνδυασμός του ροζ και του απαλού μπλε σε ένα ombre μανικιούρ δείχνει πολύ ωραίος και σικάτος με τα παστέλ χρώματα.

Glitter

nude kai xryso nyxia mple ashmenio sxedio nyxia nail asrt ashmenia grammh

Αν θέλεις να δώσεις λίγη λάμψη μπορείς να χρησιμοποιήσεις ασημένιο ή χρυσό glitter βερνίκι σε άβαφα νύχια, σε nude ή ακόμα και με κάποιο χρωματιστό μανό.

Λευκό μανικιούρ

leyka asteria nyxia aspromauro manikiour aspro kokkino manikiour

Εκτός από το μαύρο και τα σκούρα χρώματα, ένα ακόμα χρώμα το οποίο είναι στην χρωματική παλέτα των μανό όλο τον χρόνο και είναι πολύ κομψό είναι το λευκό. Μπορείς να κάνεις μια διχρωμία με μαύρες ρίγες ή μικρά κόκκινα σχέδια, ενώ αν θέλεις κάτι ακόμα πιο διακριτικό που να μην καλύπτει όλη την επιφάνεια του νυχιού μπορείς να κάνεις μικρά λευκά αστεράκια.

Magenta

mano magenda

Κάτι τελείως διαφορετικό που μπορείς να κάνεις φέτος το φθινόπωρο είναι να χρησιμοποιήσεις ένα μανό σε χρώμα magenta. Σίγουρα γνωρίζεις αυτό το χρώμα που χρησιμοποιείται και στους υπολογιστές και τους εκτυπωτές και είναι άκρως εντυπωσιακό. Μπορείς να το εφαρμόσεις μόνο του ή περιφερειακά με λευκά σχέδια στο κέντρο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ