Ο Δίας μπαίνει στον Τοξότη σήμερα: Χαρά, αισιοδοξία, δώρα και έρωτες για έναν χρόνο! - Ποια ζώδια επηρεάζονται

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Από σήμερα (08/11) φιλοσοφούμε και ζούμε την ζωή με τύχη, χαρά, αισιοδοξία, επαφές, περιπέτεια και ανοιχτούς ορίζοντες.

Ο Δίας περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και θα γεμίσει δώρα, μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2019, Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους.

Αναλυτικά:

Κριός: Με τη βοήθεια της διπλωματίας, μπορείτε να ξεμπλέξετε από περίεργες καταστάσεις. Μη δείχνετε ευάλωτοι, αλλά αποδείξτε στους γύρω σας ότι μπορείτε να κάνετε πολλά.

Ταύρος: Διορθώστε όσο μπορείτε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στη ζωή σας. Να θυμάστε πως οι επιθυμίες σας διατηρούν αναμμένη τη φλόγα και το πάθος που έχετε να κατακτήσετε την κορυφή.

Δίδυμοι: Αφήστε στην άκρη την ανταγωνιστική σας διάθεση και δουλέψτε ομαδικά. Δεν αποκλείεται να κάνετε και αγορές που είχατε προγραμματίσει, αλλά δεν έχετε πραγματοποιήσει ακόμα.

Καρκίνος: Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες μιας υπόθεσης που σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό. Μη γυρίζετε συνέχεια στο παρελθόν σας, γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να μελαγχολείτε.

Λέων: Είναι προτιμότερο να μείνετε για σήμερα στη ρουτίνα σας, παρά να διακινδυνεύετε τα κεκτημένα σας. Μείνετε αμέτοχοι σε μια συζήτηση που δε σας αφορά, για να μην παρεξηγηθείτε αργότερα.

Παρθένος: Η καθαρότητα του μυαλού σας, θα σας βοηθήσει να αποδεχθείτε καταστάσεις που δε σας αρέσουν και να βρείτε τρόπους να τις αντιμετωπίσετε καλύτερα.

Ζυγός: Ξεθάψτε, σύμφωνα με το oroskopos.gr, παλιά σχέδια ρα και δείτε τα κάτω από το πρίσμα της σημερινής σας πείρας αλλά και των τωρινών σας αναγκών, ξεκαθαρίζοντας ποια έχουν ακόμα ισχύ και ποια μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Σκορπιός: Θα έρθουν στην επιφάνεια σωρεία συζητήσεων, συναντήσεων και επαφών τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, που θα σας κρατούν απασχολημένους.

Τοξότης: Οι προσδοκίες σας θα αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά και οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα φέρουν μεγάλη κινητικότητα σε κάθε είδους σχέση σας.

Αιγόκερως: Δεν είστε υποχρεωμένοι να βρίσκετε εσείς πάντα τη λύση για τα λάθη άλλων, γιατί ο μόνος που θα αρρωστήσει θα είστε εσείς και να είστε σίγουροι πως δε θα τρέξουν, όπως τρέχετε εσείς για αυτούς.

Υδροχόος: Στον επαγγελματικό τομέα θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να αποδείξετε τις ικανότητές σας, οπότε εργαστείτε για την υλοποίηση των υψηλών προσδοκιών σας.

Ιχθείς: Ευτυχώς για εσάς, φαίνεται πως η τύχη λειτουργεί πάντα με το μέρος σας και ακόμα και στα πιο δύσκολα, φροντίζει να έχετε θετικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ