Ανεπίσημο γεύμα των πρώτων κυριών στις Βερσαλίες: Με μεσάτο λευκό ταγιέρ η Μπέτυ Μπαζιάνα - Φιόγκος υπερπαραγωγή για την Σαρλίν του Μονακό

 Η Μπριζίτ Μακρόν ως καλή οικοδέσποινα φρόντισε να περιποιηθεί τους καλεσμένους και τις καλεσμένες της και δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Στο Παρίσι βρέθηκαν 70 ηγέτες -αρχηγοί κρατών μαζί με τις συζύγους τους , για τον εορτασμό των 100 χρόνων από τη λήξη του Α' Παγκοσμίου πολέμου. Ανάμεσα τους, ο Αλέξης Τσίπρας με τη Μπέτυ Μπαζιάνα, ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μελάνια, η Άνγκελα Μέρκελ,  ο πρίγκιπας Αλβέρτος με τη  Σαρλίν του Μονακό και πολλοί ακόμα.

Αφού ολοκληρώθηκε η τελετή στην Αψίδα του Θριάμβου, οι ηγέτες συμμετείχαν στο Φόρουμ για την Ειρήνη, ενώ οι σύζυγοί τους βρέθηκαν στις Βερσαλλίες, Η Μπριζίτ Μακρόν ως καλή οικοδέσποινα φρόντισε να περιποιηθεί τους καλεσμένους και τις καλεσμένες της και δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Την ώρα που οι ηγέτες της διεθνούς κοινότητας γευμάτιζαν στο μέγαρο των Ηλυσίων με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, η σύζυγός του Μπριζίτ προσέφερε στις και στους συντρόφους τους το ίδιο μενού: κοτόπουλο Μπρες και πατάτες, σε ένα ωστόσο πιο επιβλητικό περιβάλλον, στα Ανάκτορα των Βερσαλλιών.

Μπριζίτ Μακρόν- Σαρλίν του Μονακό

Φορώντας χακί μεσάτο σακάκι και μαύρο παντελόνι, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας υποδέχθηκε μαζί με την Κατρίν Πεγκάρ, την πρόεδρο του κρατικού οργανισμού του Ανακτόρου των Βερσαλλιών, τους 40 προσκεκλημένους της, όπως μεταδίδει το Γαλλικό πρακτορείο.

Μπριζίτ Μακρόν - Μελάνια Τραμπ

Μεταξύ των προσωπικοτήτων που  παραβρέθηκαν στο δείπνο ήταν η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου, η Ντομινίκ Ουαταρά, η Πρώτη Κυρία της Ακτής Ελεφαντοστού, ο Γκοτιέ Ντεστενέ, ο σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ, η Σάρα Νετανιάχου, η σύζυγος του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο Ξαβιέ Τζιοκαντί, ο σύζυγος της διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.

Μπριζίτ Μακρόν- Μπέτυ Μπαζιάνα

 

Παρούσα και η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα, η οποία  εντυπωσίασε και πάλι με τη σικ επιλογή της να φορέσει ολόλευκο μεσάτο ταγιέρ .

Μπριζίτ Μακρόν - Μελάνια Τραμπ

 

Η Σαρλίν του Μονακό επέλεξε για την περίσταση καρό μαντό το οποίο συνδύασε με μαύρο πουκάμισο με τεράστιο φιόγκο και μαύρο παντελόνι. Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια "επένδυσε" στη γοητεία του γκρι και εμφανίστηκε με μονόχρωμο φόρεμα και ασορτί παλτό. 

Μπριζίτ Μακρόν -Σάρα Νετανιάχου

 

Η Μπριζίτ Μακρόν υποδέχτηκε και φωτογραφήθηκε μια προς μία τις… πρώτες κυρίες. Και δυο πρώτους κυρίους, όμως. Τον σύντροφο της Κριστίν Λαγκάρντ, Χαβιέ Τζιοκάντι και τον σύντροφο του Χαβιέ Μπετέλ, πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, Γκοτιέ Ντεστενέ.

 

Φωτογραφίες EPA - Reuters

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ