Οι Ολυμπιακοί ευκαιρία να σπάσει το πρωτόκολλο ο Γουίλιαμ και ν' αγκαλιάσει την Κέιτ! Απελευθερώθηκε το βασιλικό ζεύγος

Το πρώτο χρυσό της Αγγλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το γιόρτασαν δεόντως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (Prince William) και η αγαπημένη του Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton)!Kαι μιλάμε για ενθουσιασμό! Όχι αστεία! Αρχικά, ο Γουίλιαμ και η δούκισσα του Κέιμπριτζ παρακολούθησαν έναν αγώνα τένις στο Γουίμπλετον, στο δυτικό Λονδίνο.

Το πρώτο χρυσό της Αγγλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το γιόρτασαν δεόντως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (Prince William) και η αγαπημένη του Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton)!

Kαι μιλάμε για ενθουσιασμό! Όχι αστεία! Αρχικά, ο Γουίλιαμ και η δούκισσα του Κέιμπριτζ παρακολούθησαν έναν αγώνα τένις στο Γουίμπλετον, στο δυτικό Λονδίνο.

Μέσα σε χρόνο ντε τε, οι πρίγκιπες άλλαξαν ρούχα και εμφανίστηκαν στο στάδιο όπου ο βρετανός ποδηλάτης Chris Hoy και η βρετανική ομάδα ποδηλασίας διαγωνίζονταν, με τον Hoy να κερδίζει τελικά το πέμπτο χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο του.

Ο ενθουσιασμός της Κέιτ και του Γουίλιαμ ήταν τόσο μεγάλος για τη διάκριση του αθλητής της Βρετανίας που μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, πετάχτηκαν από τις θέσεις τους και αγκαλιάστηκαν θερμά, πολύ θερμά!

Έτσι, ο υπόλοιπος κόσμος είχε ευκαιρία να θαυμάσει την επίπεδη κοιλίτσα της Κάθριν αλλά και τον έρωτα του ζεύγους που τέτοιες περιπτύξεις δημοσίως, δεν είχαμε ξαναδεί!

Ας ελπίσουμε πως η Βασίλισσα θα κατανοήσει τον ενθουσιασμό και δεν θα επιπλήξει το ζεύγος που η αλήθεια είναι, έχει λιώσει τα παπούτσια του σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όπου διαγωνίζεται η βρετανική ομάδα, σε οποιοδήποτε άθλημα, να σου και οι πρίγκιπες να την υποστηρίζουν θερμά από τις κερκίδες!

Πηγή: womenonly.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ