Η Ελένη Μενεγάκη με τις δυο μεγάλες κόρες της που ψήλωσαν πια και την φτάνουν… (Φωτό)

Ο λόγος που δεν δείχνει δημόσια τα πρόσωπά των παιδιών της.

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε σε λούνα παρκ μαζί με τις 2 μεγαλύτερες κόρες της, Βαλέρια και Λάουρα Λάτσιου! Με την βοήθεια περαστικών έβγαλε μια πολύ ωραία φωτογραφία την οποία ανέβασε στο Instagram της.

Όπως βλέπουμε και οι δυο πριγκίπισες της, μεγάλωσαν αρκετά και την έφτασαν σε ύψος, ενώ σε λίγο καιρό θα ξεπεράσουν το ύψος της μαμάς τους. 

Η Ελένη ευχαρίστησε για την βοήθεια γράφοντας σε σχόλιο: «Σε λένε και Άγγελο σαν τον γιο μου! Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις ωραίες φωτογραφίες που με βγάλατε με τα κορίτσια μου! Και αυτή την φωτογραφία», ενώ αργότερα απάντησε σε κάποιον χρήστη για ποιο λόγο δεν δείχνει τα πρόσωπά των παιδιών της.

«Γιατί πάντα μας δείχνεις τα παιδιά σου με την πίσω όψη; Φοβάσαι μήπως σου τα ματιάσουμε;» έγραφε το σχόλιο το οποίο στη συνέχεια διαγράφηκε. «Γιατί έχουν το δικαίωμα να έχουν μια φυσιολογική καθημερινότητα όπως όλα τα παιδιά του κόσμου. Όταν μεγαλώσουν αρκετά και μπορούν να αποφασίζουν μόνα τους για τον εαυτό τους ας κάνουν ό,τι νομίζουν καλύτερο για τους ίδιους», τόνισε απαντώντας η Ελένη Μενεγάκη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Eleni ... και το κέφι συνεχίζεται ! #fun

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Σίγουρα αυτό το σχόλιο εκνεύρισε την γνωστή παρουσιάστρια!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ