Τι λέει 21 χρόνια μετά η πιο ηλικιωμένη μητέρα διδύμων με εξωσωματική - Η απώλεια του μπαμπά τους στα 3 & οι δυσκολίες (φωτό)

Έχασε τον άντρα της λίγες ημέρες μετά τα τρίτα γενέθλια των παιδιών τους. 

Το πιο δύσκολο πράγμα στο να γίνεις μητέρα στα 50 σου χρόνια δεν είναι η εξάντληση αναφέρει στην Daily Mail η Eleanore Armstrong-Perlman, ψυχαναλύτρια η οποία έφερε τα δίδυμα παιδιά της μετά από εξωσωματική στην ηλικία των 54 ετών.

Η Eleanore έγινε η «παλαιότερη μητέρα διδύμων της Βρετανίας» αφού έφερε στον κόσμο τα παιδάκια της στις 3 Ιουνίου 1997. Τότε η είδηση για τον ερχομό των μωρών έγινε γνωστή σε όλο το Λονδίνο.

Το πιο δύσκολο για την Eleanore ήταν ότι ο σύζυγός της, ο Morris Perlman, λέκτορας στο London School of Economics (LSE), ο πατέρας των παιδιών της και το κέντρο της ζωής της, πέθανε μόλις δύο εβδομάδες μετά τα τρίτα γενέθλια των αγοριών. Ήταν 62 ετών. «Ήταν μια τραγωδία», λέει. «Ήμασταν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ». Από τότε άρχισαν οι δυσκολίες αφού έπρεπε να φροντίσει μόνη της τα μωρά της.

Τα παιδιά της πλέον είναι 21 ετών και έχουν φύγει από το σπίτι. Αυτή είναι 75. Η ίδια στην συνέντευξή της είπε πως από τα 40 της ήταν καταθλιπτική παρόλα αυτά λέει πως δεν μετανιώνει καθόλου για την απόφαση της να γίνει μητέρα σε μεγάλη ηλικία. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ