5 απλά και συγχρόνως εντυπωσιακά χτενίσματα - Για να μαγέψεις στην βραδινή σου έξοδο

Πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να φτιάξουν τα μαλλιά τους για μια βραδινή εμφάνιση

Όμως, έχει έρθει η στιγμή να βάλουμε όλους αυτούς τους προβληματισμούς στην άκρη! Η αλήθεια είναι πως, όποιο μήκος κι αν έχουν τα μαλλιά μας, μπορούμε να τα περιποιηθούμε με ποικίλους τρόπους. Για τον λόγο αυτό, το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρεται σε 5 εύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις για τη βραδινή σου έξοδο!

Υπέροχα βραδινά χτενίσματα!

Χτένισμα με αλογοουρά

alogooura me ogko e-diva.gralogooura me makria mallia e-diva.gr

xamilh alogooura e-diva.gralogooura e-diva.gr

Η αλογοουρά είναι μία από τις ευκολότερες επιλογές. Η αλήθεια είναι πως δε θα σου πάρει πολύ ώρα για να την φτιάξεις. Ωστόσο, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική! Η αλογοουρά σου μπορεί να είναι είτε πολύ ψηλή, είτε μεσαία, είτε χαμηλή. Για τον λόγο αυτό, προσπάθησε να δημιουργήσεις την αλογοουρά που είναι πιο κοντά στο μήκος των μαλλιών σου! Επιπλέον, μπορείς να κάνεις όγκο στη κορυφή της κεφαλής ή στην κοτσίδα σου! Έτσι, τα μαλλιά σου θα φαίνονται ατημέλητα και περιποιημένα ταυτόχρονα!

Χτένισμα με κότσο

xamilos kotsos e-diva.grpsilos kotsos e-diva.gr

mesaios kotsos e-diva.grkotsos me ogko e-diva.gr

Ο κότσος είναι πιο περίπλοκος από την αλογοουρά. Βέβαια, δεν είναι και ακατόρθωτος!Ο κότσος, μπορεί κι αυτός, να είναι ψηλός, μεσαίος ή χαμηλός. Επίσης, μπορείς να δώσεις όγκο, ο οποίος θα κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο ατημέλητα. Από την άλλη, αν πρέπει να πας σε ένα επαγγελματικό ραντεβού, θα σου πρότεινα να δημιουργήσεις έναν κότσο πιο στητό, τονίζει το ediva.

Χτενίσματα με πλεξούδες

pleksouda dna e-diva.grpleksouda galliki e-diva.gr

pleksouda psarokokalo e-diva.grmikri pleksouda e-diva.gr 

Οι πλεξούδες αποτελούν ένα νεανικό χτένισμα, το οποίο αναδεικνύει το στυλ σου. Υπάρχουν πολλών ειδών πλεξούδες. Οι πιο εντυπωσιακές είναι η dna, η γαλλική και η ψαροκόκαλο. Μπορεί να είναι δύσκολη η δημιουργία της, αλλά το αποτέλεσμα θα απογειώσει την εμφάνισή σου!

Χτένισμα για κοντά μαλλιά

konta mallia e-diva.grkonto look e-diva.gr

galliki pleksouda me konta mallia e-diva.grpleksouda gia konta mallia e-diva.gr

Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι τα κοντά μαλλιά δε μπορούν να δεχτούν πολλά χτενίσματα. Η αλήθεια, όμως, είναι η αντίθετη! Με τα κοντά μαλλιά μπορείς να φτιάξεις πολύ ωραίες πλεξούδες, οι οποίες, σίγουρα, θα εντυπωσιάσουν. Εκτός από αυτές, όμως, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τζελ ή αφρό για να δημιουργήσεις πολλά παραπάνω χτενίσματα.

Χτένισμα με μαλλιά στο πλάι

konta mallia sto plai e-diva.grmallia sto plai e-diva.gr

mallia mpoukles sto plai e-diva.grxtenisma sto plai e-diva.gr

Είτε έχεις κοντά, καρέ ή μακριά μαλλιά, εύκολα μπορείς να κάνεις ένα χτένισμα στο πλάι. Θα μπορούσες να φτιάξεις ένα κότσο στο πλάι ή, απλώς, να έχεις τα μαλλιά σου από τη μία πλευρά. Προσωπική μου άποψη είναι να βάλεις μακριά σκουλαρίκια για να κάνεις το χτένισμά σου ακόμα πιο επίσημο.

Φτάνοντας στο τέλος του άρθρου, μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι τα βραδινά χτενίσματα, που μπορούμε να κάνουμε στα μαλλιά μας, είναι ποικίλα και εύκολα! Δε χρειάζεται να σπαταλήσουμε πολύ χρόνο για να τα δημιουργήσουμε. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να βρούμε το χτένισμα που ταιριάζει στο  πρόσωπό μας και να το υλοποιήσουμε! Είστε έτοιμες να τα πραγματοποιήσετε;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ