Ναταλία Γερμανού: Ποζάρει με σέξι κορμάκι κι αποκαλύπτει την ηλικία της - «Όχι, δεν είμαι 93 ετών!» (Φωτό)

«Δεν έχω στήσει ποτέ ψεύτικο καβγά σε εκπομπή για να αναπαραχθεί» τόνισε η παρουσιάστρια.

Η Ναταλία Γερμανού ποζάρει μ' ένα σέξι κορμάκι στο εξώφυλλο του περιοδικού «Down Town» και μιλάει για όλους και για όλα δίχως ίχνος κόμπλεξ.

Η παρουσιάστρια, όπως είπε, «δεν ήμουν ποτέ η super γκόμενα, ούτε ήμουν από τα πρόσωπα που βλέπεις στην TV και μένεις όπως η Ελένη Μενεγάκη».

 

 

Μάλιστα, κάνει πλάκα με την ηλικία της μιας και στο Wikipedia αναφερόταν ότι είναι 93 ετών.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Μου έστειλε μια τηλεθεάτρια στον αέρα της εκπομπής και μου γράφει "μάλλον έχει γίνει κάποιο λάθος". Πατάω το Wikipedia και βλέπω ότι είμαι γεννημένη το 1925. Τι να πω σε λίγο θα με διδάσκουν στα πανεπιστήμια ως τη μακροβιότερη παρουσιάστρια, που είναι εν ζωή και συνεχίζει να κάνει εκπομπή… Γέλασα πολύ θέλω να σου πω ως 93χρονη. Γεννήθηκα στις 22 Ιουνίου του 1965. Είμαι 53 χρόνων και είναι γνωστό αυτό. Και να ήθελα να κάνω μαϊμουδιές, δεν με παίρνει πλέον. Υπάρχουν τα ντοκουμέντα. Και να σου πω και κάτι; Είναι τόσο απελευθερωτικό να λες πόσων χρόνων είσαι».

Αναφέρθηκε, επίσης, και στα ριάλιτι μόδας όπως το «GNTM», κατακεραυνώνοντάς τα: «Έχουμε realities για μοντέλα, στο GNTM αναφέρομαι, και ακούμε ατάκες όπως: "Πρέπει να χάσεις πέντε κιλά γιατί είσαι γεματούλα"».

Τέλος, δήλωσε ότι δεν θα έστηνε ποτέ καβγά στον «αέρα» εκπομπής της για λόγους τηλεθέασης: «Δεν έχω στήσει ποτέ ψεύτικο καβγά σε εκπομπή για να αναπαραχθεί. Το θεωρώ ντροπιαστικό και εξευτελιστικό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ