Η γνωστή οικογένεια κομμωτών Αγγελόπουλοι παρουσιάζουν το Milk protein supreme: Εξαλείφει το φριζάρισμα, ισιώνει, δίνει λάμψη

Δώστε στα μαλλιά σας την ευκαιρία να έχουν τον πρώτο λόγο στην εμφάνισή σας.
 

H Angelopoulos Hair Company ξεπέρασε τα όρια, καινοτομώντας για άλλη μια φορά στις θεραπείες λείανσης. Σε συνεργασία με τη Keratin Nanocure,μετά απο μακροχρόνιες μελέτες και δοκιμές, δημιουργήσαμε μια ΝΕΑ φόρμουλα, τη Milk Protein Supreme και το ακατόρθωτο γίνεται πλέον πραγματικότητα!

Τα μαλλιά σας εμπλουτίζονται με ένα σύμπλεγμα πρωτεϊνών ικανό να σας προσφέρει ανεπανάληπτη λάμψη, δύναμη και ανθεκτικότητα, ενώ παράλληλα εξαλείφει το φριζάρισμα, χαρίζοντας υψηλό ποσοστό ισιώματος.

Η Keratin Nanocure Milk Protein Supreme είναι η πρώτη θεραπεία κερατίνης που χρησιμοποιεί υδρολυμένες πρωτεΐνες γάλακτος καθώς και τεχνολογία αμινοξέων.

Ο εμπλουτισμός αυτών των στοιχείων παρέχει ιδιότητες στα μαλλιά όπως:

  • εκθαμβωτική λάμψη
  • απαλότητα και αναζωογόνηση.
  • Το υψηλό ποσοστό των νανομορίων κερατίνης έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη διεισδυτικότητα στον φλοιό της τρίχας .

Η Milk Protein προέρχεται από 100% φυσικά συστατικά και παρέχει ισχυρή λείανση, μεταξένια απαλότητα και ίσια υγιή μαλλιά χωρίς φριζάρισμα παρατείνοντας τα αποτελέσματα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ενώ παράλληλα λειτουργεί σαν ασπίδα για τα μαλλιά σας και προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία χάρη στην πρωτεϊνική επίστρωσή της.

Η διαδικασία εφαρμογής περιγράφεται παρακάτω:

Λούζουμε τα μαλλιά με το ειδικό σαμπουάν ώστε να προετοιμάσουμε την τρίχα να δεχτεί τη θεραπεία. 2 ή 3 φορές ανάλογα με την πορώτητα της τρίχας και το αφήνουμε ώστε να ανοίξει το εξωτερικό περίβλημά της.
Ταμπονάρουμε πολύ καλά με πετσέτα τα μαλλιά. Τοποθετούμε περίπου 10 ml προϊόντος στα χέρια μας και το απλώνουμε στα μαλλιά για να τα χτενίσουμε χωρίς να υποστούν φθορά αλλά και για να κλειδώσουμε το απαραίτητο ποσοστό υγρασίας.

Αφού χτενίσουμε ξανά, ταμπονάρουμε για να μαζέψουμε το νερό που θα κατέβει στις άκρες μετά το χτένισμα. Χωρίζουμε το κεφάλι στα τρία και ξεκινάμε να περνάμε το προϊόν σε χοντρές τούφες κάνοντας μασάζ σε κάθε τούφα για να διεισδύσει το προϊόν μέσα στην τρίχα. Με τη λισουάρ χτενίζουμε και μαζεύουμε το περίσσιο υλικό. Αφού ολοκληρώσουμε το πέρασμα σε όλο το κεφάλι μαζεύουμε τα μαλλιά στο πάνω μέρος του κεφαλιού και τυλίγουμε με μεμβράνη. Αφήνουμε για 25 λεπτα.

Αφαιρούμε τη μεμβράνη και στεγνώνουμε 100% με τη θερμοκρασία στη μεσαία σκάλα του σεσουάρ. Κατόπιν, χωρίζουμε ξανά το κεφάλι στα τρία. Ρυθμίζουμε τη θερμοκρασία στην πρέσα μας απο 180˚ C εως 210˚ C ανάλογα με το πάχος και τις τεχνικές που έχουμε διαγνώσει. Οι τούφες που χωρίζουμε έχουν πάχος 1 εκ. και πραγματοποιούμε αργά περάσματα μέχρι να πολυμεριστεί το προϊόν και να επέλθει η επιθυμητή λείανση, η ανεπανάληπτη λάμψη, καθώς και το πολυπόθητο ίσιωμα.
 

Η Keratin Nanocure® Milk Protein Supreme δημιουργήθηκε από την Angelolopoulos Hair Company από επαγγελματίες  με εμπειρία πολλών ετών με γνώμονα την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την βέλτιστη φροντίδα των μαλλιών σας. Γνωρίστε και εσείς την Milk Protein και επωφεληθείτε από τις μοναδικές ιδιότητές της .

Info:

www.angelopouloshair.gr
https://fb.me/AngelopoulosBrazilianKeratinTreatment

Κεντρικό Κατάστημα:ΤΑΤΟΪΟΥ 75 & ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, Κηφισιά 14564

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2108070187

Παραγγελίες Ε-Shop: 2106200830

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ