Γνωρίστε τον καλύτερο πατέρα του κόσμου: Έχει υιοθετήσει 5 παιδιά με ειδικές ανάγκες (Φωτό)

Άρχισε να υιοθετεί παιδιά στα 21 του.

Ο Μπεν Κάρπεντερ διεκδικεί προφανώς το βραβείο του καλύτερου πατέρα του κόσμου γιατί στα 33 του έχει υιοθετήσει πέντε παιδιά, όλα με ειδικές ανάγκες.

Ο Βρετανός υιοθέτησε το πρώτο παιδί πριν από δώδεκα χρόνια και, μάλιστα, έγινε ο πρώτος ομοφυλόφιλος στο Γιορκσάιρ που έκανε κάτι τέτοιο.

Του πήρε, δε, τρία χρόνια για να πείσει τις Αρχές για την κατάλληλότητα του ως γονέα όπως αναφέρει η «Sun».

Έτσι, λοιπόν, ο 11χρονος -πια- Τζακ, ο οποίος είχε αυτισμό και ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, μπήκε στη ζωή του.

Αργότερα, ακολούθησε η 7χρονη -πλέον- Ρούμπι που πάσχει από σύνδρομο Pierre Robin, σκολίωση κι έχει πρόβλημα με την όρασή της.

Στη συνέχεια, στην οικογένεια εντάχθηκε κι η αδελφή της Ρούμπι, η Λίλι, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα με την ακοή της.

Επόμενο μέλος της οικογένειας ήταν ο Τζόζεφ, που έχει σύνδρομο Down και, τέλος, ο μόλις 15 μηνών Νόα, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα άκρα του.

Ο ίδιος μεγαλώνει τα παιδιά με τη βοήθεια της μητέρας του και δηλώνει χαρούμενος γι' αυτό: «Αγαπάω αυτό που κάνω. Ο κόσμος μπορεί να λέει οτι είναι πολύ σκληρή δουλειά, αλλά λατρεύω κάθε στιγμή. Είναι καταπληκτικά παιδιά, καθώς δεν επιτρέπουν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν να τα κρατήσουν πίσω. Απλά προχωράνε την ζωή τους. Σίγουρα υπάρχουν και δύσκολες στιγμές, καθώς μιλάμε για 5 παιδιά με πολύπλοκες ανάγκες, αλλά αγαπώ κάθε στιγμή που περνάμε μαζί».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ