Good News από την Δημοτική Αγορά Κυψέλης: Αύριο pop-up brunch με πρωτότυπα φαγητά από γνωστούς σεφ - για vegan & μη

Λιχουδιές για όλα τα γούστα

Ξέρεις από ...brunch; Αν όχι ήρθε η ώρα να το γνωρίσεις και να δοκιμάσεις υπέροχα πιάτα διάσημων δημιουργών που περιλαμβάνουν δημητριακά, ζεστές σούπες, ομελέτες αλλά και quiche lorraine.

Οι κάτοικοι της Αθήνας έχουν μια υπέροχη ευκαιρία να γνωρίσουν (ή να επισκεφτούν ξανά) την ιστορική Δημοτική Αγορά της Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42) , η οποία ανανεώθηκε και υποδέχτηκε μια σειρά από μικρά αλλά καινοτό/μα καταστήματα.

Αυτή την Κυριακή (18/11) μας προσκαλεί σε ένα ένα pop-up brunch με γνωστές υπογραφές και  εμπνευσμένες γαστρονομικές δημιουργίες

Από τις 11:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ., ο κεντρικός χώρος της γίνεται ένα μεγάλο «food-court», όπου διαφορετικοί πάγκοι θα ετοιμάζουν και θα προσφέρουν κλασικές -και όχι τόσο κλασικές- γεύσεις.

Γνωστοί σεφ θα ετοιμάζουν εμπνευσμένες γαστρονομικές δημιουργίες για τους κατοίκους και επισκέπτες της Κυψέλης, σε ένα μενού με τα γνωστά, αγαπημένα πιάτα brunch αλλά και παραλλαγές τους, εμπλουτισμένο με vegetarian και vegan επιλογές.

Ανάμεσα στις συμμετοχές που έχουν ανακοινωθεί είναι η καντίνα Food Truck του Γιώργου Γληνού (με αυγά με μπέικον ή παστουρμά, άγρια μανιτάρια, γκεζλεμέ με πραλίνα φουντουκιού και μπανάνα κ.λπ.) και το The Plant Kingdom με αποκλειστικά vegan επιλογές που περιλαμβάνουν vegan burgers, σούπες, και vegan γλυκά

Παρών για τους χορτοφάγους και το Mentaleaty με χορτοφαγικά noodles & spring rolls, αλλά και  κοτόπουλο teriyaki με λαχανικά, love wonton με τυρί-κρέμα και κρεμμύδι.

Ο Guerilla Chef, θα ετοιμάσει νόστιμα burgers, ο Cookie Dude cookies με γάλα, το Falafeladiko falafel, η Πίτα της Κολχίδας πιροσκί, πίτες και γεωργιανά γλυκά.

Θα συμμετέχει και το Bread & Roses με τις δικές του πεντανόστιμες προτάσεις: πατατόσουπα με τσένταρ και μπέικον, σούπα καρότο- πορτοκάλι -τζίντζερ, σούπα γλυκιάς κολοκύθας με φασκόμηλο, quiche lorraine, τάρτα πορτοκαλιού, κορμό σοκολάτας με πορτοκάλι και κονιάκ.

είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν, αλλά η τιμή για το μπραντς διαμορφώνεται ανάλογα με την επιλογή του μενού. 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ