Πως είναι η Πρισίλα Πρίσλεϋ στα 73 της; Η εντυπωσιακή εμφάνιση της καλλονής χήρας του Έλβις που έκανε εντύπωση (φωτό)

Παραμένει η πανέμορφη γυναίκα που ερωτεύθηκε ο βασιλιάς του ροκ

Ο χρόνος περνάει γρήγορα αλλά για την εντυπωσιακή καλλονή  χήρα του αείμνηστου Elvis Presley φαίνεται πως δεν την αγγίζει. 73 χρονών πλέον σήμερα διατηρείται σε άψογη φόρμα λεπτή και κομψή.

Άστραψαν τα φλας επάνω της όταν πήγε να τιμήσει τον τραγουδιστή που απέκτησε το δικό του άστρο στη λεωφόρο  Hall of Fame του χόλυγουντ.

Στο πρόσωπο της φαίνεται να έχει κάνει αρκετές.... περιποιήσεις ωστόσο παραμένει μια πάρα πολύ ωραία γυναίκα για την ηλικία της ενώ το γαλάζιο της βλέμμα θυμίζει πάντα την καλλονή που ερωτεύτηκε ο βασιλιάς του ροκ,  Έλβις Πρίσλεϋ.

Σε αυτή την εμφάνισή της η Πρισίλα φορούσε μπορντό κομψό φουστάνι που ταίριαζε τόσο με τα μαλλιά της όσο και με το κραγιόν της.


 

Ο Μάικλ Μπουμπλέ ήταν πολύ χαρούμενος που είχε κοντά του την γυναίκα σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής και συζύγο του ανθρώπου που τον ενέπνευσε όταν ήταν πολύ νέος, όπως αναφέρει η daily mail

 

Ο Μάικλ Μπουμπλέ και η σύζυγός του, γνωστό μοντέλο, αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια μια δύσκολη κατάσταση λόγω του ότι ο τρίχρονος γιος τους Νόα διαγνώστηκε με καρκίνο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ