Κόκκινο χαλί: Lady Gaga, Emma Stone, Lupita Nyong'o, Nicole Kidman με φανταστικές τουαλέτες στα Governors Awards (φωτό)

Με λαμπερές παρουσίες η βραδιά των Governors Awards.

Η παρουσίαση των Governors Award είναι μια ετήσια τελετή απονομής βραβείων που διοργανώθηκε από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών (AMPAS), στο Grand Ballroom του Χόλιγουντ και του Highland Centre, στην περιοχή του Χόλιγουντ του Λος Άντζελες, Καλιφόρνια. 

Τρία βραβεία που σηματοδοτούν το επίτευγμα της ζωής στο πλαίσιο της κινηματογραφικής βιομηχανίας - το Επίτιμο Βραβείο Ακαδημίας, το Ανθρωπιστικό Βραβείο Jean Hersholt και το  Irving G. Thalberg Memorial Award. 

Η πρώτη τελετή των Βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 2009. Πριν από αυτό, τα τρία αυτά βραβεία παρουσιάστηκαν επίσημα κατά τη διάρκεια της κύριας διοργάνωσης των βραβείων Oscar. Στα χρόνια που ακολούθησαν, τα βραβεία έχουν κερδίσει το κύρος μιας σημαντικής εκδήλωσης σε κόκκινο χαλί όπως αυτή την Oscar. 

Στα φετινά βραβεία Governors οι αστέρες του Hollywood έλαμψαν με την παρουσία τους. Η Lady Gaga, η Lupita Nyong'o και η Emma Stone εντυπωσίασαν τους πάντες στο κόκκινο χαλί με τις επιλογές τους. 

 Η Gaga επέλεξε ένα ογκώδες μαύρο φόερεμα, ενώ η Stone επέλεξε ένα επίσης μαύρο αλλά σε ίσια γραμμή μαύρο φόρεμα το οποίο ήταν κεντημένο με κρυστάλλους στο πάνω και το κάτω μέρος. 

Η 35χρινη Nyong'o, από την άλλη, φαινόταν απαστράπτουσα στο κατάλευκο φόρεμά της, με τα κρόσια και τα ανοίγματα στην περιοχή των ώμων.

Τέλος  η πανέμορφη ηθοποιός Nicole Kidman σύμφωνα με την Daily Mail, επέλεξε για την όμορφη βραδιά των βραβείων να φορέσει ένα πολύ απαλό ροζ αμάνικο φόρεμα με sparkly διάθεση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ