Story of the day: Οι τρεις αδερφές που έμειναν ταυτόχρονα έγκυες - Περιμένουν 4 παιδιά - Η μία δίδυμα... (φωτό)

Είναι πολύ δεμένες και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Πολλά πράγματα κάνουμε μαζί με τις αδερφές μας και ακόμα περισσότερα μοιραζόμαστε. Όμως μπορείτε να φανταστείτε τρεις αδερφές να μένουν ταυτόχρονα έγκυες; Η φωτογραφία με τις τρεις πανέμορφες Νιγηριανές που πρόκειται να γίνουν μανούλες την ίδια στιγμή κάνει τον γύρο των Social Media.

"Πόσες φορές θα έχουμε την ευκαιρία να μείνουμε έγκυες μαζί; Είναι μια ευλογία που πρέπει να την εκμεταλευτούμε" , λέει η 27χρονη Chika Okafor στο Yahoo Lifestyle. Η 30χρονη Onyeka Ufere, η 27χρονη Chika Okafor και η 26χρονη Ogechi Babalola περιμένουν να γεννήσουν τα παιδιά τους περίπου την ίδια περίοδο. 

Και οι τρεις γεννήθηκαν στην Νιγηρία αλλά οι δύο μεγαλύτερες μένουν στην Καλιφόρνια ενώ η τρίτη ζει στην Ατλάντα. Η Babalola περιμένει ένα αγοράκι και δήλωσε ότι όταν έμαθαν με τον σύζυγο της ότι πρόκειται να έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί εκστασιάστηκαν.

Έξι μήνες αργότερα μετά από δύο θετικά τεστ εγκυμοσύνης ανακάλυψαν και οι αδερφές της ότι ετοιμάζονται να υποδεχθούν νέα μέλη στην οικογένεια τους, με διαφορά λίγων εβδομάδων μεταξύ τους.

Για μένα και για την αδερφή μου Chika, αυτή είναι η πρώτη μας εγκυμοσύνη και η σκέψη να το περάσουμε μόνες μας , μάς φόβιζε λίγο.  Η Onyeka έχει περάσει όλη αυτή τη διαδικασία άλλη μια φορά όταν έφερε στον κόσμο τα πρώτα της παιδιά που ήταν δίδυμα  », λέει η Babalola.

"Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να γελάς , να κλαις, να παραπονιέσαι για τις δυσκολίες τις εγκυμοσύνης μαζί με κάποιον που σε ξέρει όσο κανείς και που είναι σε θέση να καταλάβει τι περνάς", συνεχίζει.

 Η Okafor, η μεσαία αδελφή, περιμένει αγόρι αυτή τη φορά  και η Ufere περιμένει δίδυμα και θα πληροφορηθεί το φύλο τους το Δεκέμβρη. «Είμαι υπερβολικά ενθουσιασμένη που θα μεγαλώσω τα παιδιά μου μαζί με τα ξαδέρφια τους», λέει η Ufere. «Είμαι βέβαιη ότι  το "δέσιμο" που έχω με τις αδελφές μου θα μεταδοθεί και στα παιδιά μας».

Οι τρεις έγκυες αδερφές σε συνέντευξη που έδωσαν στο BBC, είπαν ότι η μητέρα τους "πετάει στο φεγγάρι" από τη χαρά της για τα εγγόνια που θα έρθουν μαζί στον κόσμο και μοιράζεται τις φωτογραφίες της εγκυμοσύνης των τριών κοριτσιών της με όλους.

Οι τρεις αδερφές που είναι σκληρά εργαζόμενες, έκαναν μία κοινή φωτογράφηση και μοιράστηκαν τις φωτογραφίες στο Instagram. Είναι ντυμένες στα λευκά, και βρίσκονται σε μία παραλία. Την φωτογράφηση την έκανε η φίλη τους Cynthia Onyejiji όπως αναφέρει το Atlanta Black Star

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ