Σύνοδος Ήλιου-Δία: Τυχερή ημέρα για τα συναισθηματικά και όχι μόνο - Ποια ζώδια ευνοούνται

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Tυχερή και χαρούμενη Δευτέρα είναι εδώ, με την μεγαλειώδη Σύνοδο Ήλιου-Δία.

Τύχη και χαρά για Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου.

Προσοχή ωστόσο σε λόγια και μετακινήσεις οι μεταβλητοί του πρώτου δεκαημέρου, λόγω τετραγώνου Ερμή-Άρη.

Αναλυτικά:

Κριός: Σήμερα, Κριέ, θ’ ακούσεις πάρα πολύ καλά σχόλια. Οι σωστές κινήσεις σου θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα και θα πετύχεις αυτά που θέλεις πάνω στα προβλήματα, τα οποία σε απασχολούν μέχρι τώρα. Όλο αυτό κάνει ν’ ανεβαίνεις ψυχολογικά, να βελτιώνεται η διάθεσή σου και, ακόμη περισσότερο, να ενισχύεται η αυτοπεποίθησή σου. Τα μέλη της οικογενείας σου χαίρονται με τις επιτυχίες σου.

Ταύρος: Σήμερα, Ταύρε, πρέπει να τακτοποιήσεις παλιές υποθέσεις, οι οποίες παραμένουν στάσιμες. Η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη και η διάθεσή σου πάρα πολύ καλή. Θα συνεργαστείς επιτυχώς με άτομα που εμπιστεύεσαι, για να ρυθμίσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν.

Δίδυμοι: Το οικογενειακό σου περιβάλλον, Δίδυμε, παραμένει πάρα πολύ σημαντικό για σένα. Όταν οι δικοί σου άνθρωποι είναι καλά, παραμένεις ήσυχος κι έτσι μπορείς να λειτουργήσεις στην καθημερινότητά σου ευκολότερα και με περισσότερη ηρεμία. Σήμερα, θα δεχτείς κάποια νέα τα οποία θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα, οπότε θα συνεχίσεις το επόμενο διάστημα με περισσότερο δυναμισμό.

Καρκίνος: Η εβδομάδα σου, Καρκίνε, θα ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές κι η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη. Έχεις πάρα πολλές υποθέσεις να τακτοποιήσεις, αλλά αυτό δε σε αγχώνει ιδιαίτερα, αφού ετοίμασες ένα πλήρες πρόγραμμα, ώστε να τελειώσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα. Τα δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε ζητήσεις.

Λέων: Θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές, Λέων, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Από σήμερα, μπορείς να προχωρήσεις σε αυτές, ενώ και δικά σου άτομα είναι διατεθειμένα να σε βοηθήσουν. Φρόντισε μόνο, πριν ξεκινήσεις, να τακτοποιήσεις παλιές υποθέσεις, καθώς είναι πάρα πολλά στο μυαλό σου αυτά που πρέπει να τελειώσεις.

Παρθένος: Η εβδομάδα ξεκινάει με πάρα πολλές υποχρεώσεις, Παρθένε μου, τις οποίες θέλεις γρήγορα να τακτοποιήσεις, κάτι που σε αγχώνει ιδιαίτερα. Φρόντισε να κάνεις ένα λεπτομερή προγραμματισμό, ώστε να τα ολοκληρώσεις όσο το δυνατόν νωρίτερα. Είσαι από τα ζώδια με ιδιαίτερο δυναμισμό, πράγμα που σήμερα θα χρησιμοποιήσεις, ώστε η μέρα σου να κλείσει με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία κι ικανοποίηση.

Ζυγός: Σήμερα, Ζυγέ, θα έχεις μία ιδιαίτερη μυστικοπάθεια, για θέματα που αφορούν το μέλλον και για γενικότερες αλλαγές, τις οποίες θέλεις να κάνεις στη ζωή σου. Οι γύρω σου βέβαια μπορεί να αναρωτιούνται τι συμβαίνει με σένα, αλλά αυτό δε σε νοιάζει στο ελάχιστο. Μη βγεις καθόλου από τους στόχους σου, κάνε το πρόγραμμά σου και σε βεβαιώνω, ότι αυτά που έχεις σκεφτεί, θα επιτευχθούν απόλυτα.

Σκορπιός: Είσαι ένα ζώδιο με πάρα πολύ μεγάλο δυναμισμό, Σκορπιέ, κι αυτό δείχνεις καθημερινά σύμφωνα με το oroskopos.gr. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον έχεις δώσει μεγάλη βοήθεια, που κάποιο άτομο όμως μπορεί να εκμεταλλεύεται. Σήμερα, ίσως ακούσεις παράπονα από αυτό το πρόσωπο και πως θέλει ακόμη περισσότερα πράγματα από εσένα. Μη δώσεις την παραμικρή σημασία, αλλά προχώρησε κανονικά το πρόγραμμά σου, ώστε να έχεις την αναμενόμενη επιτυχία.

Τοξότης: Η στασιμότητα αυτής της περιόδου, Τοξότη μου, μπορεί να σου ρίξει λίγο την ψυχολογία. Δε χρειάζεται να αισθάνεσαι άσχημα, αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει πάρα πολλές αναποδιές, ασυνεννοησία και καθυστερήσεις. Φρόντισε, λοιπόν, να περάσεις τη μέρα σου ήρεμα, χωρίς στενοχώριες και σε βεβαιώνω, ότι τα σχέδιά σου στην πορεία θα πραγματοποιηθούν με επιτυχία μεγαλύτερη απ’ όση νόμιζες.

Αιγόκερως: Είσαι από τα ζώδια, Αιγόκερε, τα οποία έχουν πολύ μεγάλη πειθώ, αλλά και ιδιαίτερη ευκολία στο να λύνουν τα προβλήματα των άλλων. Ένα φιλικό σου άτομο σήμερα θα ζητήσει τη βοήθειά σου για κάποιο ζήτημα, που αντιμετωπίζει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εσύ με πάρα πολύ μεγάλη χαρά θα το βοηθήσεις και θα του δώσεις λύσεις, ώστε να βγει από το τέλμα που το ρίχνει ψυχολογικά.

Υδροχόος: Η μέρα σου, Υδροχόε μου, ξεκινάει με πάρα πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να τελειώσεις άμεσα. Είσαι από τα ζώδια που προτιμούν να μην έχουν επαφή με τη σκληρή πραγματικότητα και τις ειδικές καταστάσεις που τυραννούν την ψυχολογία του ανθρώπου. Πρέπει όμως να κάνεις κάποιες θυσίες, ώστε στην πορεία να ξεπεράσεις ορισμένες υποθέσεις, οι οποίες μέχρι τώρα σε ταράζουν ψυχολογικά.

Ιχθείς: Σήμερα, Ιχθύ, θα προκύψουν κάποια γεγονότα τα οποία θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Έχεις πάρα πολλές ιδέες στο μυαλό σου, που θες να πραγματοποιήσεις, αλλά αυτή την περίοδο καλό είναι να βάλεις φρένο στις υποθέσεις σου. Ο Ερμής είναι ανάδρομος και θα φέρει καθυστερήσεις, μαζί με κάποια προβλήματα που δεν περίμενες, κι αυτό θα σ’ εκνευρίσει ιδιαίτερα. Φρόντισε, λοιπόν, να κάνεις το καθημερινό πρόγραμμά σου χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές, ώστε να έχεις ψυχική ηρεμία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ