Το τρίγωνο Σελήνης - Ουρανού φέρνει συναισθηματική ανανέωση και χαρμόσυνες ειδήσεις: Ποια ζώδια ευνοούνται

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η Σελήνη κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό σήμερα (29/11) και οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου ανανεώνονται συναισθηματικά λόγω ανέλπιστων χαρμόσυνων καταστάσεων και γεγονότων.

Αναλυτικά:

Κριός: Οι συνθήκες καλυτερεύουν και έχετε κάθε λόγο να χαμογελάτε. Οι σχέσεις σας με τους άλλους και τα οικονομικά σας θα σας ταλαιπωρήσουν λίγο ακόμα, αλλά η συνέχεια διαγράφεται καλύτερη.

Ταύρος: Μπορεί να είστε φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα, αλλά έχετε ανάγκη και τη συνδρομή των άλλων, επομένως πρέπει να τους λαμβάνετε περισσότερο υπόψη σας.

Δίδυμοι: Το δύσκολο διάστημα πέρασε αλλά πρέπει να μαζέψετε τις ζημιές που έγιναν. Τακτοποιήστε τις και αφήστε το παρελθόν πίσω. Το παρόν είναι πολύ πιο αισιόδοξο.

Καρκίνος: Χρειάζεται αρκετή υπομονή για να αντιμετωπίσετε προβλήματα και απαιτήσεις δύστροπων συνεργατών ή συγγενών. Μη βιαστείτε να κάνετε μεγάλα βήματα στον αισθηματικό σας τομέα.

Λέων: Από τα μισά της μέρας θα έχετε μεγαλύτερη ευχέρεια στις κινήσεις και τις επιλογές σας, ενώ θα διορθώσετε και καταστάσεις που τον τελευταίο καιρό δεν πήγαιναν τόσο καλά.

Παρθένος: Αφεθείτε στα χέρια της τύχης. Ρισκάρετε πολλά, προκειμένου να πετύχετε ακόμα περισσότερα και να είστε σίγουροι πως δε θα είστε χαμένοι.

Ζυγός: Μην αρνηθείτε τη βοήθειά σας σε όποιον τη χρειαστεί. Εφόσον βλέπετε πως τα αγαπημένα σας πρόσωπα ανταποκρίνονται στο κάλεσμά σας, σταθείτε δίπλα τους.

Σκορπιός: Η συμπαράσταση και η στήριξη των γύρων σας σε πολλά επίπεδα δε θα σας λείψουν και έτσι δεν έχετε λόγους αυτό το μήνα για να φοβάστε.

Τοξότης: Εάν οι διαφωνίες σας με τους άλλους εκλαμβάνονται ως δυσαρμονία και όχι σας δημιουργικό ερέθισμα, το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να τις αποφύγετε σύμφωνα με το oroskopos.gr.

Αιγόκερως: Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας, αφήνοντας λίγο πίσω τις ανάγκες των άλλων, γιατί πρέπει που και που να ασχολείστε με τον εαυτό σας.

Υδροχόος: Μάλλον έχετε παραμελήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό τα αγαπημένα σας πρόσωπα και η δυσαρέσκειά τους θα είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Μην είστε τόσο αδιάφοροι.

Ιχθύς: Η μεγάλη κοινωνικότητα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά σας. Βγείτε έξω, γνωρίστε κόσμο και μην αφήσετε καμία πρόσκληση να πάει χαμένη αυτό το μήνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ