Συγκλονίζει ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης: «Η σύζυγός μου έχασε τρία παιδιά - Τα δύο στον 5ο μήνα της κύησης» (Βίντεο)

Όλα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα».

Ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης έκανε κατάθεση ψυχής για τη σύζυγό του, αποκαλύπτοντας πως πριν γεννηθεί ο γιος τους, είχαν χάσει άλλα τρία παιδιά εκ των οποίων τα δύο κατά τον 5ο μήνα της κύησης.

«Είχαμε χάσει 3 παιδιά. Τα δύο πρώτα στον 5ο μήνα της κύησης. Γινόταν ρήξη υμένα, έσπασε ο σάκος, έφευγαν τα νερά και της τα έπαιρναν τα παιδιά με γέννα, με τεχνητούς πόνους. Ήταν φρικτό. Και μόνο αυτό που πέρασε η γυναίκα μου ότι έκανε δύο γέννες χωρίς να κρατήσει παιδί στα χέρια της, από εμένα πρέπει να έχει όλο το σεβασμό και όλη τη βοήθεια, τώρα που καταφέραμε να κάνουμε τον Θανούλη μας. Αυτό που ζούσε μια μάνα να έχει ένα έμβρυο μέσα της και να αρχίσει να το νιώθει και ξαφνικά να μην το έχει, είναι φρικτό, δεν μπορεί να συγκριθεί με τον δικό μου ψυχολογικό πόνο. Η τρίτη ήταν μια παλίνδρομη,  στον τρίτο μήνα, αλλά μετά τις δύο μας έπεσε και αυτή βαριά» ανέφερε ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Επίσης, ο ηθοποιός δήλωσε στη χθεσινή (28/11) εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha: «Αν το ζευγάρι δεν είναι ήδη δεμένο μεταξύ του, δεν έχει σωστή βάση με αγάπη, σεβασμό και αλληλοθαυμασμό κάτι τέτοιες περιπτώσεις μπορούν να το απομακρύνουν κι άλλο. Εμείς μείναμε ο ένας δίπλα στον άλλον, μας έδεσε, σφίξαμε τα δόντια, σφίξαμε τις γροθιές μας και είπαμε θα το κάνουμε. Και ενώ η Γιώτα κάθε φορά έλεγε: «Αν ξανασυμβεί δεν αντέχω», έβλεπες ότι δεν το βάζει κάτω, γιατί κι αυτή ήθελε πάρα πολύ να γίνει μάνα».

Ο γιος τους γεννήθηκε τον Μάιο του 2017 κι όπως είπε ο Σταύρος Νικολαΐδης: «Μετά φόβου Θεού ήταν αυτή η κύηση. Άντε να καβαντζώσουμε και αυτό τον μήνα και τον άλλον. Όλοι γύρω μας και ο γιατρός και οι οικογένειας μας. Ειδικά όταν φτάναμε στον 5ο – 6ο μήνα. Νοσηλεύτηκε κιόλας. Πέρασε μια δύσκολη εγκυμοσύνη, με ενέσεις, φάρμακα, στο κρεβάτι πολύ καιρό για να είμαστε σίγουροι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ