Η αντίθεση Σελήνης - Ποσειδώνα προκαλεί ανασφάλεια, απογοήτευση και συναισθηματικές πληγές

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Ο Νοέμβρης μας αφήνει με μία αίσθηση αμφιβολίας. H Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σήμερα (30/11) και Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου νιώθουν ανασφαλείς, απογοητευμένοι και ψυχολογικά πληγωμένοι, λόγω μεγάλων και απατηλών προσδοκιών.

Αναλυτικά:

Κριός: Φροντίστε να απομυθοποιήσετε κάποια άτομα που έχετε πολύ ψηλά στην εκτίμησή σας και ίσως δεν το αξίζουν, για να μπορέσετε να προχωρήσετε στη ζωή σας.

Ταύρος: Επιδιώξτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε να κάνετε αλλαγή περιβάλλοντος, που θα σας κάνει πολύ καλό. Τη συγκεκριμένη στιγμή ακόμα και ένα ταξίδι θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Δίδυμοι: Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική και αφήστε το συναίσθημα στην άκρη. Είναι η μόνη διέξοδος για να ξεπεράσετε τα προβλήματα.

Καρκίνος: Παρόλο που αντικειμενικά δεν έχετε κανένα πρόβλημα, η ανησυχία σας θα παραμένει και τα ξαφνικά έξοδα θα σας γεμίσουν ανασφάλεια.

Λέων: Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και πράξτε ανάλογα, ακόμα και όταν η λογική σας υπαγορεύει άλλα. Είναι δύσκολοι οι καιροί για να το παίζετε ήρωες.

Παρθένος: Μην επαφίεστε σε μεσοβέζικες λύσεις για να αντιμετωπίσετε προβλήματα στις συνεργασίες ή στις σχέσεις σας. Πρέπει να προχωρήσετε πιο σωστά.

Ζυγός: Τις ώρες που νιώθετε αδυναμία ή μοναξιά, χρησιμοποιήστε σαν αντίδοτο την φιλία. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχετε καλύτερα πράγματα σε πολλούς σας τομείς.

Σκορπιός: Να είστε απόλυτα ειλικρινείς, σύμφωνα με το oroskopos.gr, πρώτα απέναντι στον εαυτό σας και μετά με τα άτομα που σας βοηθούν ηθικά ή πρακτικά, γιατί η συμπεριφορά σας γεννάει αρκετές αμφιβολίες.

Τοξότης: Οι φόβοι που έχετε γύρω από τις διάφορες σχέσεις σας είναι εύλογοι, αλλά μάλλον το παρακάνετε. Από τα μισά της μέρας θα νιώσετε έτοιμοι για πιο εντυπωσιακά πράγματα.

Αιγόκερως: Ισορροπήστε σε αυτά που θέλετε και σε αυτά που μπορούν να γίνουν. Έχετε αρκετά θετικά στοιχεία προς αξιοποίηση και η συμπαράσταση δε θα σας λείψει.

Υδροχόος: Παρόλο που η λογική και το συναίσθημα πολύ συχνά βρίσκονται σε κόντρα μέσα σας, θα βρείτε τρόπους για να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας.

Ιχθύς: Με γνώμονα τη χρησιμότητά τους, επιλέξτε τα πρόσωπα που θα χρειαστεί να σας πλαισιώσουν, γιατί από μέσα από αυτά θα προκύψουν έξυπνες ιδέες για εσάς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ