Ζώδια: Καλό μήνα με αισιοδοξία και χαρά - Οι προβλέψεις του Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Τι δώρα θα μας φέρει ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου;

Φτάσαμε στον τελευταίο μήνα αυτής της δοκιμαστικής χρονιάς και ο Δεκέμβριος έρχεται προσφέροντας εναλλαγή ανάμεσα στην χαρά, την αισιοδοξία και την ευδαιμονία, με την σύγχυση, την ένταση και τη νευρικότητα! Είναι γεγονός όμως, ότι όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού θα μπορέσουν αυτές τις μέρες των εορτών, να νιώσουν τυχεροί σε κάποιο τομέα της ζωής τους, όπως αναφέρει ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης στο oroskopos.gr

Μηνίαιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Οι πρώτες ημέρες του μήνα φέρνουν μικρές αναστατώσεις στην προσωπική και κοινωνική σας ζωή καθώς τα γεγονότα εξελίσσονται διαφορετικά από ότι περιμένατε. Ένα μικρό αλλά ουσιαστικό ξεκαθάρισμα στις υποθέσεις που αφορούν οικονομικά και κάποιες τοξικές σχέσεις θα σας βοηθήσει να περάσετε στο επόμενο στάδιο των ενδιαφερόντων σας. Οι γιορτινές μέρες προβλέπονται περισσότερο κοινωνικές από άλλες φορές. Αν σκέφτεστε κάποιο ταξίδι, μπορείτε να το αποφασίσετε και να το πραγματοποιήσετε. Αν δυσκολεύεστε να ξεφύγετε από ανθρώπους και σκέψεις, ή θέλετε πρώτα να τακτοποιήσετε κάποια πράγματα μεταξύ σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην ανακατέψετε περισσότερο την κατάσταση. Το απρόοπτο θα παίξει ρόλο και τις περισσότερες φορές θα είναι θετικό!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας διακατέχεται από συναίσθημα το οποίο θα σας απασχολήσει αρκετές φορές στις ενέργειες, στο πρόγραμμα και στις αποφάσεις σας. Είναι η εποχή που πολλά από όσα συμβαίνουν γύρω σας θα έχουν αντίκτυτο στον ψυχισμό σας και αυτό σημαίνει ότι, άλλες φορές θα χρειαστεί να προφυλαχτείτε και άλλες πάλι να ενδώσετε σε ερωτικά καλέσματα που θα σας απευθυνθούν. Οι πρακτικές σας υποθέσεις χρειάζονται επιμέλεια και αποφασιστικότητα, χωρίς όμως να λειτουργείτε βιαστικά. Οι γιορτινές μέρες σας καλύπτουν συναισθηματικά και ψυχολογικά, αλλά μην περιμένετε να συμβούν όλα δια μαγείας. Επιμεληθείτε τον εαυτό και την εμφάνισή σας και δώστε χώρο στον σύντροφο, ή σε εκείνους που σας περιβάλλουν να υπάρξουν χαρούμενα δίπλα σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας ξεκινά για άλλους με επαγγελματικά σχέδια και για άλλους με εμπλοκή σε θέματα εργασίας. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στις ενέργειες και στις αποφάσεις σας και να μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Αισθηματικά είστε καλύτερα από άλλες εποχές, είτε με τον σύντροφο, είτε με τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται για νέες γνωριμίες και περιπέτειες στους χώρους που κινείστε. Προσοχή χρειάζεται ο ψυχισμός σας καθώς φαίνεται να δίνετε υπερβολική σημασία σε κάποια γεγονότα ή στην συμπεριφορά των άλλων. Οι γιορτινές μέρες ενισχύουν την χαρά και την αυτοπεποίθησή σας, φροντίστε όμως να απομακρυνθείτε από τοξικούς ανθρώπους που στηρίζονται επάνω σας. Οικονομικά θα έχετε αυτά που χρειάζεστε για να κάνετε το σκηνικό των γιορτών που θέλετε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά χρειάζεται να είστε εγκρατείς και να μην πιστεύετε στη δύναμη κάποιων τυχαίων περιστατικών. Οι ανάγκες κάλυψης του όποιου συναισθηματικού κενού νιώθετε, οφείλεται κατά πολύ και στις δικές σας ενέργειες. Παρόλα αυτά, οι γιορτινές ημέρες κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας. Οικονομικά φαίνεται να μετριάζονται κάπως οι συνέπειες μιας παρελθούσας επιλογής, φροντίστε όμως να αποφύγετε απερίσκεπτες ενέργειες στο άμεσο μέλλον. Η οικογένεια περνά μια λεπτή φάση ισορροπιών και θα πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας. Αφιερώστε της περισσότερο χρόνο και φροντίδα!

ΛΕΩΝ

Ο μήνας ξεκινά νευρικά αλλά εξελίσσεται θετικά. Πολλά από όσα κάνετε αφορούν σε υποχρεώσεις του παρελθόντος, καθώς έχετε συνειδητοποιήσει ότι θα έχετε ησυχία μόνο αν τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που σας απασχολούν. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό δηλώνει ότι τα αισθηματικά σας χρειάζονται σταθερότητα την οποία πρέπει να φροντίσετε. Αποφύγετε εγωισμούς και ανταγωνισμούς και βρείτε τρόπους να δηλώσετε τις ευαισθησίες σας. Οι γιορτινές μέρες  σας θέλουν να ακολουθείτε το τυπικό των ημερών, να περιποιείστε ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας, αλλά και να παίρνετε αγάπη από εκείνους που δεν έπαψαν ποτέ να σας σκέφτονται και να σας στηρίζουν.  Γεμίστε μπαταρίες γιατί ο επόμενος μήνας σας θέλει στις επάλξεις για τους άλλους και πάλι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε από τους περισσότερο ευνοημένους της εποχής, που ξέρετε να προβλέπετε τις δυσκολίες και να προετοιμάζεστε αρκετό καιρό πριν γι αυτές.  Ο Δεκέμβρης θα σας προσφέρει περιθώρια κινήσεων, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα αισθηματικά και κοινωνικά σας θέματα. Μην αναλώνεστε σε σκέψεις και μην κρατάτε αμυντική στάση απέναντι σε γεγονότα με μικρή διάρκεια και μην μπαίνετε στον πειρασμό να βάλετε τις μηχανές σας στο φουλ για να φτάσετε πρώτοι στο νήμα του τερματισμού ενός ανούσιου ανταγωνισμού.  Οι γιορτινές ημέρες θα έχουν θετικό πρόσημο για εσάς, αλλά και θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε μια επιθυμία σας. Ταξίδια, μετακινήσεις, συναναστροφές και νέα κοινωνικά ενδιαφέροντα είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών και θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από κάποιες αγκυλώσεις του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ

Οι φίλοι, οι κοινωνικές σας σχέσεις και το περιβάλλον θα σας δώσουν ιδέες και αφορμές για έναν ιδιαίτερο μήνα. Ο Δεκέμβριος καταφέρνει αν σας ανεβάσει ψυχολογικά, να σας φέρει ικανοποίηση μέσα από την αναγνώριση των προσπαθειών και των ταλέντων σας. Φροντίστε όμως κι εσείς να ολοκληρώσετε αυτά που ξεκινήσατε το Καλοκαίρι, είτε αναγκαστικά, είτε εθελούσια. Οικονομικά υπάρχουν σημάδια βελτίωσης της κατάστασης, ιδιαίτερα για όσους από εσάς επιδείξατε σοβαρότητα και εργατικότητα στο παρελθόν. Εσείς που εμποδιστήκατε από εξωτερικούς και απρόβλεπτους παράγοντες να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας, θα διαπιστώσετε ότι επιστρέφουν οι χαμένες ευκαιρίες και μάλιστα με καλύτερες συνθήκες τώρα που το κλίμα είναι εορταστικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βελτιώνεται η θέση σας στο περιβάλλον της εργασίας και της κοινωνικής σας ζωής. Ο μήνας θα αποδείξει ότι υπήρξατε άξιοι αγωνιστές και υπερασπιστές των δίκαιων θέσεων και αιτημάτων σας, ενώ θα έχετε και κάποια σημαντική αναγνώριση από κάποιο άτομο με ειδικό βάρος. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να τρέξετε λίγο περισσότερο αυτόν τον μήνα και να κατοχυρώσετε τη θέση σας  στον επαγγελματικό στίβο. Αισθηματικά, όσοι αντιμετωπίσατε θέματα στο γάμο ή στον μακρόχρονο δεσμό σας, φαίνεται ότι ευνοείστε τώρα σε αποφάσεις και σε βελτιωτικές κινήσεις. Οικονομικά ευνοούνται όσοι από εσάς επέμειναν σε αποφάσεις και όσοι έδειξαν συνέπεια απέναντι στις υποχρεώσεις τους. Οι γιορτινές μέρες προβάλουν τόσο γιορτινές, όσο τις προετοιμάζετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρόλο που ο μήνας ξεκινά με ένα σφιχτό πρόγραμμα σε όλους τους πρακτικούς τομείς της ζωής σας, ο Δίας από το ζώδιό σας, καταφέρνει να δώσει μια άλλη χροιά, πιο ευχάριστη ή πιο ουσιαστική σε όσα συμβαίνουν. Ο μεγάλος σκοπός σε οτιδήποτε καταπιάνεστε θα λειτουργήσει ευεργετικά στον ψυχισμό σας και, μερικές φορές, θα σας δώσει απίστευτη ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Οι γιορτινές ημέρες θα καλύψουν κάποιες προσωπικές σας ανάγκες για διασκέδαση και ευχάριστες συναναστροφές, στην πραγματικότητα όμως, το μυαλό σας θα είναι κάπου αλλού και θα συνεχίσει να επεξεργάζεται τρόπους για ένα καλύτερο αύριο που θα μοιάζει σαν μια ταινία συναρπαστικής περιπέτειας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που αναλαμβάνει το ευχάριστο έργο να κλείσει θετικά αυτήν την χρονιά για εσάς. Ό,τι δεν έχει γίνει τους προηγούμενους μήνες μπορεί να συμβεί τώρα, αρκεί να το πιστέψετε και να το θελήσετε. Σας επιτρέπεται μια χαλαρή συμπεριφορά, αρκεί ο στόχος σας να είναι συγκεκριμένος. Οικονομικά μπορείτε να κάνετε τώρα κάποιες στρατηγικές κινήσεις και αυτό αφορά περισσότερο σε όσους από εσάς σκέφτεστε να επενδύσετε χρήματα ή να διαχειριστείτε διαφορετικά την ακίνητη περιουσία σας. Αισθηματικά, οι γιορτινές ημέρες μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ακόμα και γάμο. Κοινωνικά, δεν μπορώ να πω ότι σας αφορά και πολύ το έργο, αλλά σίγουρα θα έχετε προσκλήσεις για σχετική δραστηριότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα και αποκρούστε κάποιο άκαιρο ενδιαφέρον κάποιων που θεωρούν ότι έχουν λόγο στη ζωή σας. Οι περισσότεροι γύρω σας δεν καταλαβαίνουν την ευφυία σας και προσπαθούν να σας χειραγωγήσουν με όποιο τρόπο μπορούν. Οικονομικά φανείτε εγκρατείς και επιφυλακτικοί στα έξοδα και κυρίως σε οτιδήποτε κάνετε υπό το βάρος μιας πίεσης. Οι γιορτινές ημέρες σας θέλουν συντροφιά με ανθρώπους που αγαπάτε ή έχετε λόγο να είστε κοντά τους. Λειτουργήστε με γνώμονα τις ανάγκες και την κάλυψή τους,  Ο χρόνος και η σωστή στιγμή θα παίξουν το ρόλο τους σε ότι κι αν κάνετε, γι αυτό έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στην αξία του. Ταξίδια και μετακινήσεις πρέπει να οργανωθούν σωστά, από άποψη συντροφιάς.

ΙΧΘΥΣ

Οι συναισθηματικές πιέσεις που δέχεστε από το περιβάλλον σας, είναι ικανές να σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σας. Μην αλλάζετε εύκολα γνώμη και μην επιτρέπετε στους άλλους να σας χειραγωγούν, βασιζόμενοι σε κάποιου είδους αδυναμία που τους έχετε. Οικονομικά ανοίγονται καλές προοπτικές στις ενέργειές σας και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε με τον κατάλληλο τρόπο. Άλλωστε τα καλά οικονομικά είναι και το ζητούμενό σας εδώ και αρκετό καιρό. Αισθηματικά επίσης, κάθε ενέργειά σας έχει αντίκτυπο και θα πρέπει να υπολογίσετε και την φόρτιση που φέρνουν οι στιγμές στον σύντροφό σας, όχι απαραίτητα εξ αιτίας σας. Οι γιορτινές μέρες θα σας κρατήσουν πολυάσχολους και μερικές φορές θα σας φτάσουν στα όριά σας. Στο τέλος όμως θα επικρατήσει η λογική και θα βρείτε χρόνο για όλους και για όλα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ